מישהי מחפשת

אמא1

New member
מישהי מחפשת../images/Emo35.gif

בעל בהזדמנות? משומש (יד ראשונה) במצב טוב? ...למסירה מידית...

גליה12

New member
בוקר טוב שבת שלום

ובכן אני מחפשת בעל כזה: מחמיא-אוהב-מפרגן- סבלני-סלחני לא מסתכל על נשים אחרות- ובעיקר לא זורק הערה בנוסח- "ואוו איזה חתיכה" שוטף רצפה ביום חמישי לא בוחל בכביסה-אבק- ושאר זוטות סבלני לילדים- בוודאי שיש עוד אבל שכחתי אם הבעל לא כזה- אז יש לי את שלי- לא מחליפה

vered4

New member
כבר מרגישה שבת? ../images/Emo13.gif

את יום שישי אני אוהבת, בגלל שהוא ההתחלה של הסוף שבוע. בעצם אני כבר אוהבת את חמישי בערב. ובקר טוב

DizzyMissLizzy

New member
משהו שקבלתי ב-email באותו הקשר

כיצד להפוך את האישה שלך למאושרת? כל מה שצריך כדי לעשות את האישה שלך מאושרת, זה להיות: 1. חבר 2. ידיד 3. מאהב 4. אח 5. אב 6. מחנך 7. טבח 8. מכניקאי 9. שרברב 10. מעצב פנים 11. חשמלאי 12. סקסולוג 13. פסיכולוג 14. מיילד 15. תרפיסט 16. אמיץ 17. סימפטי 18. אתלטי 19. נעים 20. רגיש 21. אדיב 22. חכם 23. בעל דמיון 24. יצירתי 25. מתוק 26. חזק 27. מבין 28. סובלני 29. זהיר 30. פיקח 31. שאפתן 32. החלטי 33. מלא-תשוקה 34. אמין 35. נענה כמו כן יש לשים דגש במיוחד על הדברים הבאים: לא להיות קנאי, אך גם לא להיות אדיש. להסתדר טוב עם בני משפחתה, אך לא להקדיש להם יותר זמן מאשר לה לתת לה את המרחב שלה, אך לדאוג היכן היא נמצאת. חשוב מאוד: * לא לשכוח תאריכים: יום-הולדת, היציאה הראשונה, האירוסין, החתונה, קבלת התואר הנשיקה הראשונה, ווסת, ימי הולדת של האחיות, יום הולדת של החברה הכי טובה. לעשות את הגבר מאושר זה קל... צריך: 1. סקס 2. אוכל נכון שאנחנו מציאה ?

אמא1

New member
../images/Emo42.gifבוקר נהדר ורד../images/Emo25.gif

לא מוכרת! נותנת! הוא בדיוק כמו ש...נו, לא זוכרת איך הכינוי שלה...אבל היא רוצה: שוטף ריצפה, עושה כביסה, מפרגן ואוהב, לא מסתכל על בחורות אחרות... בחיי - שלי בדיוק כל הדברים האלו. א ב ל !!!!!!!! הוא בגיל ההתבגרות. אין לי כח לעוד מתבגר!!!!!!!!

vered4

New member
אז בגלל זה את כותבת בפורום למתבגרים

ולא בפורום אחר
בטח עוד 10 שנים זה יהיה בסדר
, לא?

yalyul

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

עד החתונה זה יעבור.... שלך /שלו/ של הנסיכה/הסנדוויצית/הליצן תביאי אותו שישבת ונזכיר לו כמה טוב אצלך....

אמא1

New member
ורד ויולה../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo45.gif

כן, בגלל זה אני כותבת בפורום למתבגרים בדיוק עכשיו גמרתי לשוחח איתו - כמו שעושים עם מתבגרים - להכניס סדר בראש
- יולה, מביאה אותו היום!!! תיזהרו, המתבגר שלי נהייה רגיש
לפעמים אני חושבת שאולי הוא גונב לי כל חודש את ההורמונים ומשתמש בהם לטובתו
יאללה, הצחקתן אותי הבוקר וזה שווה
שיהיה יום נהדר אירית

AYELET1

New member
../images/Emo6.gif בוקר טוב

גם לי יש כמה דרישות לבעל מודל אחר: מקשיב, קודם כל מקשיב, וא מנענע בראש בהסכמה ובהבנה כשאני אומרת לו: רצחתי את הזקנה שגרה ממול הבן שלך מזריק הבת היא נהגת שודים אני חושבת לצאת לזנות, מרוויחים יופי ולכל זה הוא מנענע בראש , ממלמל כן כן, בסדר, אין בעיה, ולא מקשיב למילה אחת...

AYELET1

New member
וכלזה כמובן...

מול הטלויזיה. פשוט בלתי אפשרי להתחרות בקופסה...

vered4

New member
אצלינו, בלי קשר לטלויזיה

בערב, החל משעה מסוימת, כל מה שאני אומרת כאילו לא היה ולא נברא. למחרת באופן קבוע מתנהל הדו שיח הבא- "אבל אמרתי לך/סיכמנו/החלטנו אתמול בערב"!
"לא אמרת לי שום דבר".
אבל, לא מחליפה, הוא הכי טוב שיש

bimbo.

New member
אז על מה את מתלוננת D-:

אני לא מבינה? את חושבת שכל בעל היה מסכים שבנו יזריק, בתו תהיה נהגת שודים, אשתו תרד לזנות ועוד כהנה וכהנה? ועוד אומר שאין בעיה!!(?)
מיליוני נשים בכל העולם מתקנאות בך!!! }-:

vered4

New member
דרך אגב, מתבגר זה לא רע

יש כאלה שיש להן עוד ילד בן 3.5 בבית
ואז הוא עוד צריך לעבור את גיל ההתבגרות וזה באמת כבר הרבה זמן לחכות. ועוד דבר, אל תמסרי כלום , בעוד כמה שנים זה יהיה שימושי שוב. (תראי את המכנסיים המתרחבות).

גלי®

New member
מתוקה , כולן מקבלות שכל בסוף ....

ועכשיו נשאל כמו "בחיים האמיתיים" : אם כל כך טוב , למה את מוכרת ? יש דגם חדש יותר בשוק ?

yalyul

New member
לא מחליפה בדגם חדש../images/Emo73.gif

עד שלמדתי את כל השטויות שעובדות עליו... כל העיפעופים, החזיות,התבשילים והתנוחות שעושים לי חיים כל כך קלים? ללמד וללמוד הכל מהתחלה? אין לי אנרגיות לזה. מסתפקת במשומש שלי מסתדרת איתו חוץ מהפעמים שלא...

קניתי.

יש. מיידית אמרת, נכון? אז להביא אותו מייד אליי. להלן סידור העבודה לחצי השעה הקרובה: ילד להביא מהרכבת - בעל א ילד שני להביא מהטרמפיאדה- בעל ב ילד שלישי ורביעי להביא מבית ספר-טוב, אני גם אעשה משהו. כשאני אלך לנוח בצהרים עם בעל א בעל ב בהחלט מוזמן לקלף את תפוחי האדמה. כשבעל א יקרא את העיתון, בעל ב יקשיב לי. אח"כ הם יכולים להתחלף בתפקידים. את שיחת הנזיפה לעכברוש, יעשה בעל ב להסיע את החתלתולה למסיבת פיג´מות- בעל א אימא 1 יש לי סידור עבודה משובץ כבר לכל סופהשבוע. אני מניחה שאחרי סופשבוע אצלי הוא חוזר אלייך משומש, במצב קצת פחות טוב אבל בריצה!

למעלה