מישהי מוכנה

שטוטוז

New member
מישהי מוכנה

לענות לי על זה? פשוט זה ירד לעמוד השני שוב ולא רציתי לפתוח הודעה חדשה אז הגבתי שם...

ToryMaster

New member
לא הבנתי מה הבעיה

את חושבת שתרגישי לא בנוח להיות איתו במצבים אינטימיים עם השיערות?

שטוטוז

New member
אני לא יודעת מה אני ארגיש

כי אני בתולה והכל... ויש לי שערות שם למטה מן הסתם אבל הן ארוכות וכהות ויש בנות שאמרו כאן שלהשאיר את זה כמו שזה ואני לא יודעת בדיוק מה לעשות....

ToryMaster

New member
מה שאת רוצה

את חושבת שתרגישי לא בנוח? תורידי. תכל'ס? לי זה ממש לא מפריע מגולח, אני פשוט הולכת עם ההעדפות של הפרטנר בד"כ. מה נראהלך יותר אסטתי/נוח/מזמין?

בת עולם

New member
תרגישי נח

איך שאת...זה בסדר שיש שערות, לא משנה מה הצבע או הכמות... אם פעם תחליטי להוריד שערות שמה תעשי את זה כי באמת בא לך, למען עצמך ולא לאף אחד אחר... אומרת לך את זה מישהי שחייה 36 שנה עם הרבה שער למטה...

ארטימיס

New member
שמעי .. זאת דעתי האישית.

אני אישית לא סובלת שיערות שם למטה!!! זה לא נוח, לא אסטתי, לא יפה (בעיני), כשהגבר יורד לך השערות נכנסות לפה ובעעעע!! בקיצור.. אני בעד גילוח, שעווה, קרמים, לייזר או מה שלא יהייה!!

ברור שזה נורמאלי...

כל שיער כשלא מורידים צומח... אני לא רואה איפה הבעייה. פשוט תגלחי. אולי העור שלך רגיש אז בהתחלה זה יגרד קצת אבל אחרי זה זה יהיה בסדר. רק אל תשכחי להשתמש בקרם גילוח לא חייב לנשים... גם של גברים יכול לעשות את העבודה. סכין עדיף אל תקחי חדשה חדשה, אולי עדיף טיפונת משומשת כי כשהיא חדה ואם זו פעם ראשונה את יכולה להחתך... אבל שלא תיהיה ישנה כי גם זה יכול לעשות בעיות. אני מכירה מישהי שפעם ראשונה גילחה עם מראה כדי לראות שהיא מגלחת נורמאלי אבל זה לא חובה...
ואין לך ממה לדאוג.

הוספה להודעה הקודמת

אם את לא רוצה לגלח את יכולה לגזור אותן שלא יהיו ארוכות. יש בנות שמשאירות, אני אישית לא אוהבת כשיש שם שיער ומעדיפה כשזה יותר מסודר. להשאיר פס דק לדעתי זה סקסי ויותר מגרה. אבל כל אחד/ת עם ההעדפות שלה.

הכל עיניין של זמן

תשמעי... עצה לי אליך. קודם כל עם הזמן תראי שתשתפרי
בהתחלה יכול לא ממש לצאת. מה שכן זה שתנסי עם מראה... פשוט מגלחים הכל מסביב ולא את הפס עצמו. אולי תשאירי את הפס בלי קרם גילוח. אחרי שגילחת תעבירי כמה פעמים על הפס כדי לדלל אותו שלא יהיה יותר מידי שיער. אני אישית לא אוהבת שיער שם. אז פס קטן ודליד
בסדר מבחינתי. אה ואגב אם השיערות ארוכות אז עדיף בהתחלה תגזרי אותן (תשבי ותעשי זאת מעל השירותים....) הרבה יותר פשוט לגלח כשהן לא ארוכות.

משהו קטן...

מבלי להיכנס כרגע למה כדאי לך לעשות (שהרי זו בחירה אישית של כל אחת), נסי לבדוק מדוע את מנסה לקבל תשובה על דבר כל כך אינטימי, מבחוץ. מדוע בכלל אכפת לך מה נגיד ומה דעתנו. זה הגוף שלך וזו בחירה שלך מה את עושה איתו. אין סטנדרט מקובל, ואם מישהו מדמיין שיש, זוהי זכותו, אבל הוא מדמיין. תבחרי את הצורה שהכי נוח, נעים ובריא לך להיות בה. מי שיבחר להיות איתך כך, סבבה. מי שלא, גם יופי
אנא, עשי מה שטוב לך. עונג

shitzi

New member
תראי..

כתבתי פה הודעת המשך להתייעצות שלי, שתינו באותו מצב.. קראי את מה שעשיתי ושיהיה בהצלחה!! אף פעם לא הייתי כה שלמה עם איבר המין שלי..

למעלה