מישהי כתבה- החיים כ'כ שבירים...

../images/Emo201.gif אוי בובי..

כולי צמרמורת רק מהמחשבה על מה שאת צריכה לעבור עכשיו. אין ספק שהמודעות שלך לגופך תרמה ועל כך אני בטוחה שיש להודות. אוף, למה כשהכל קשה, הכל קשה?

3קטנה

New member
בובי

השארת אותי ללא מילים. לא יכולה להעלות על דעתי ולדמיין אפילו עשירית ממה שאת עוברת, מה שאתם עוברים עכשיו. אני מקווה ומתפללת שהגוש שפיר, וכמו שכבר נכתב לך ע"י סוכריה שכל כך מבינה בזה, הסיכויים שזה מה שאת חוששת ממנו הם נמוכים מאוד. ממה שאני זוכרת ממקרה עבר אצל חברה (שהסתיים בביופסיה תקינה לחלוטין) - התוצאות של הביופסיה חוזרות מהר מאוד. שוב, מתפללת שהן תחזורנה תקינות, וכמה שיותר מהר, כדי שהסלע הזה ירד לך מהלב, ואם יורשה לי, גם לנו.

bobi2525

New member
קצת הזוי

הגעתי לביופסה מפוחדת כמו שפנפן קטן נכנסת לחדר שנראה די מפחיד והמגש כלים שחיכה לי שם גם הוא היה מפחיד נורא.... האחות בודקת ב US ומעבירה לרופא מסתכל בשאר הבדיקות ומבקש שאראה לו עם היד שלי איפה הגוש. הגוש עדיין שם אבל משומה לא ראה אותו ב US הוא אמר לי "גברת אין לך שום דבר....אני לא עושה לך ביופסיה" אני הייתי המומה "מה שום דבר? יש שם גוש? אני עברתי את השבוע הכי קשה בחיי...." לדעתו זה משהו שקשור לשינוי הורמונאלי שחוויתי בשנה האחרונה הריון/לידה/טיפולים אמר שיתן לי מכתב שאני יכולה להמשיך בטיפולים....! הייתי בשוק ושאלתי אותו עוד פעם ועוד פעם שלא פיספסתי משהו. ולמען הסר כל ספק אמר לי להגיע אליו לעוד חודש לUS. יצאתי לחניה לאוטו ונתתי את צעקת השמחה הכי חזקה שיכולתי מה אני אגיד לכם הרגשה מדהימה כאילו קיבלתי את חיי בחזרה. בדרך חזרה באוטו חשבתי שאולי בכל זאת כן הייתי צריכה לעשות ולהשאיר את זה במאת האחוזים מאחורי.(פשוט ראיתי את המחט הענקית אז לא ממש התעקשתי
) הרופא שבדק אותי הוא מנהל מחלקת ממוגרפיה וקשה לי להאמין שרופא כמוהו ימהר לתת אישור בכתב אם לא היה בטוח בעצמו במאה אחוז. תודה לכולכם על המילים החמות
על הדאגה ועל המסרים. והלוואי על כולנו רק בריאות!

TaraSky

New member
העיקר שהסיוט מאחוריך

רק עכשיו ראיתי את השרשור וזה ממש נגע לי בלב... לשמחתי ההודעה האחרונה שלך כבר כאן אז קראתי שהכל תודה לאל בסדר. וו'או...מאחלת לך שבקרוב תפתחי שרשור חדש - הודעה שכולנו אוהבים...

doe2

New member
הזוי שמוי

העיקר שנגמר ככה. איזו הקלה. נותנת לך קצת להרגע מכל הבלאגאן ואחר כך מתקשרת. נשיקות וחיבוקים, דואי.

נרי כ

New member
סיפור מטורף.

מקווה שתרגישי טוב, שתצליחי לנשום בחזרה את השנים שנמחקו לך מרוב הבהלה. בריאות ושלווה.

לבנה123

New member
טפו טפו טפו

שמחה שהגעת רק כשהכל נגמר. עברתי את המתח הזה כמה פעמים. בכל פעם זה היה שפיר. אני זוכרת שכל רגע כזה של מתח הוריד לי כמה שנות חיים טובות. רק בריאות.

bobi2525

New member
זה בפירוש מה שאני מרגישה

שירדו לי שנתיים מהחיים מהלחץ הנפשי הזה. גם לך רק בריאות!

s h r o n i t

New member
וואו,איזו בשורה נפלאה.

תראי איך שהכל מסתדר. עכשיו נותר רק לטיפול הזה להצליח והכל יהיה מושלם

יופיופ6

New member
פווווווו ../images/Emo24.gif, משמח לשמוע

בשורות טובות!! ושתדעי, מעוברים מוקפאים יוצאים ילדים ממש אבל ממש מתוקים! שיהיה בהצלחה!

Navva

New member
המציאות עולה על כל דימיון, רק בריאות ../images/Emo20.gif

blessed

New member
בשורה נפלאה

העיקר שהכל מאחוריך ואת בריאה איזה סיוט מיותר...

בשורה נפלאה

אני הגעתי בגיל 17 לניתוח כדי להוציא גוש מהשד. בדיעבד התברר שהוא היה שפיר. מבינה היטב את הלחץ שלך (למרות שנקודת המבט של בת 17 היא תמימה בהרבה, אז אני כנראה פחות מבינה...)

פינקי33

New member
בשורות משמחות מאוד !!!!

שמהח לשמוע שהכל בסדר ויאללה, לטיפול המנצח!

Big Mama 1

New member
YYY באמת הזוי.....

ואולי זה היה רק בשביל להזכיר לך מה באמת חשוב......... רק בריאות יקירתי, רק בריאות

ligo

New member
../images/Emo2.gifבאמת הזוי

אבל איזו הקלה! מקווה שבעוד חודש גם לא יראו כלום ב-US ואז אפשר לנשום לרווחה לגמרי... מחזיקה אצבעות לטיפול ובכלל

רוית ב

New member
טוב, ידעתי!../images/Emo9.gif

מוכר כלכ ך בדיוק בזמנים של השינויים ההורמנאליים והגוש הזה.. פכככ מעצבן לא רואים בממוגרפיה או ב US אצלי אגב כן עשו ניקור (לא כואב בכלל בחיי שלא) והתשובה היתה כמו שלך זה פשוט , הסיפור שלך היה ממש מתאים לסיפור שלי משום מה הייתי ממש בטוחה שזה כלום ובאמתשמחה לשמוע שזה כלום בלי קשר!!! תהיי במעקב כל 6 חודשים עם הציצי ליתר בטחון זה מאוד חשוב.

bobi2525

New member
מהמקום הזה

הכל נראה אחרת. הפחידו אותי כל כך נתנו לי להמתין כל כך הרבה הפסיקו לי טיפול וכל זה היה יכול להמנע אם המערכת היתה יותר ידידותית אם היה יותר הסבר אפילו המוקד הזה-אחת מתוך תשע נשים - לא היה מענה ובמוקד של מקבי שלחו אותי למוקד נשים בראשון - ושם ממש לא הסכימו לבדוק אותי.... בקיצור מערכת לא ממש מסבירה ולא כל כך ידידותית די מרגישה שיותר נפלתי שולל לכסת'ח (כיסוי תחת) של מחלקת IVF שביקשו "אישור בכתב" ומרופא כירורג שברגע שביקשתי ממנו אישור בכתב שלח אותי לביופסיה. אני בהחלט אהיה עם יד על הדופק ואבדק תודה רוית

נוטשי

New member
שמחה שהכל בסדר

ועבר בשלום, ועכשיו עם כל המרץ לטיפול המנצח.

למעלה