מישהי כאן?

• פותח הנושא fila
  • פורסם בתאריך

danonit

New member
ani kan

po 12:30

fila

New member
היי דנה!../images/Emo24.gif

איך ביפן? מקווה שאתם נהנים. את חסרה לנו בפורום....

fila

New member
........

טוב אני כבר הולכת. אני והפצצה המתקתקת שלי בבטן
הולכות לבדיקת דם ו-US איזה יופי, אני ממש אוהבת
"סידורים" שכאלה ליום שישי בבוקר. ומכיוון שהאדישות שלי תגרום לי לאחר
אני מקדימה תרופה למכה והולכת להתקלח ולהתארגן מעכשיו. יש חוק כזה שאין פקקים ביום שישי בבוקר?
כי יש לי 3/4 שעה נסיעה בערך..... איזה יופי יש קצת שמש בחלון מולי והתרנגולים של השכן קוראים בקול, חתול אופטימי שחושב שאני בכבודי ובעצמי עם פיג´מת ארנבים כחלחלה יצא עכשיו החוצה כדי ללטף אותו ולכבד אותו בקופסאת שימורים עם ציור של חתולה יפהפיה......אופטימי אמרתי? אבל בכל זאת הוא יושב על אדן החלון ומתחכך לו ברשת, טוב אני אתן לו להכנס, אני כ"כ אדישה עכשיו שאני אפילו ארשה לו להשחיז ציפורניים(או מה שהוא עושה בד"כ) על השטיח כאן
יש לו מזל לחתול, אני אוהבת אותו ועליו אני בכלל לא כועסת . אוף, אני מסתכלת למעלה ורואה איזה השתפכות
ומתקמצנת למחוק את זה אז אתן תסלחו לי כן? אני לא מזיקה בכלל כשאני בפיג´מה שלי
עכשיו אני נזכרת שהיה לי פעם עץ ברוש מול החלון הזה והוא כבר לא שם, מוזר שלא שמתי לב עד עכשיו
טוב אני באמת הולכת
שיהיה לכל אחת ואחת מכן יום שישי נפלא! וסופשבוע נעים.

רחלילי

New member
פילה רק עכשיו קמתי

אז אני אחכה כמה דקות אם את כאן תני סימן. ואם לא אני מקווה שהיום יעבור בצורה רגועה, שהבדיקה תעבור בקלות ושתחזרי לישון?

danonit

New member
dear fila ../images/Emo24.gif

i´m sorry i missed you i hope that everything goes well and that you´ll get some sleep later in the day have a good weekend and a lot of
dana

אלפית

New member
אל משקל יא-ירח מה עשית

הו פילה, מה עשית ... הוצאת אותי מהארון ... לא רק את קמת היום, יןם ש י ש י, בבוקר לפני שבע לכיף של בדיקת דם ו US ... טוב, כבר ידעתי שאני לא ממש לבד כשהיו שם איתי עוד כמה וכמה וכמה בנות בתור, ובכל זאת ... טוב, אני עוצרת כאן. את יתר הגיגי בנושא עדיף שאקח לפורום אחר ... מקווה שזכית בבשורות טובות הבוקר הזה!

למעלה