מישהי כאן זוכרת אותי?

פיץ25

New member
מישהי כאן זוכרת אותי?

הייתי כאן כמה חודשים , ברגע שהבנתי שאנחנו עוברים לטיפולים כברתי לפורום השכן , חשבתי לקפוץ חזרה עכשיו שטני מרגישה שאני באמת
״לקראת הריון ״ כמו שם הפורום , עברתי לפני כמה ימים את ההזרעה הראשונה , ואני מקווה שאחרונה , תחזיקו לי אצבעות בננות :)

אמור1

New member
ברור שאני זוכרת!

המון המון בהצלחה!!!

YAFITUSH78

New member
באמת שאלתי את עצמי לאן נעלמת

מאחלת לך הזרעה מנצחת ומוצלחת

יפיתוש

בהצלחה עקבתי אחריך בפוריות

אני לא מגיבה שם בכלל (פעם הייתי מאוד פעילה שם)
אז טוב שבאת

RJD1

New member
בטח זוכרת!

מקווה ששבוע הבא כבר תראי שני פסים יפים וחתיכיים :)
איך עברה ההזרעה?
אני אמורה לעבור אחת בחודש הבא אם החודש לא הצליח לנו, זה כואב? או סתם כמו בדיקה גניקולוגית רגילה?

פיץ25

New member
אמן אמן אמן

עברה בסדר גמור קצת כאב\אי נוחות ממש ל שניה וחצי וכיווצים קלים ונסבלים אבל מורגשים בערך 24 שעות אחרי! מקווה שלא תגיעי לזה ושיהיה לנו הצלחה החודש! :)

123sharona

New member
שיהיה בהצלחה !! אני לקראת הזרעה שנייה...

שנחזור עם בשורות טובות!!!!
אגב את עושה הזרעה טבעית? או עם הורמונים?

פיץ25

New member
עונה לך שרונה

אני לא צריכה הורמונים בעיקרון. אני מבייצת , מחזור תקין, פרופיל הורמונלי צילום רחם הכל תקין אצלי ברוך ה! הבעיה שלנו היא בעיית זרע אצל בעלי. בעייה גם לא קלה. אני מטופלת אצל דר ברקוביץ . הוא לא מאמין בטיפול על בסיס טבעי, המטרה שלו זה להגדיל לי את מספר הזקיקים ( לא מספקי שיהיה 1 כמו בחודש רגיל) אלא המטרה שיהיו לי יותר לפני ההזרעה ( 2, 3) כדי להגדיל לנו את הסיכוי שהזרע של בעלי יפרה לפחות אחת מהן!! החודש היו לי שני זקיקים מהמינון הנמוך שניתן לי. וזריקת אוביטרל בעצם גורמת לשני הזיקיקים להבשיל ולשחרר ביצית( אנחנו מקווים). אך עכשיו נותרו לי 11 יום לאכול ציפורניים ולחכות בסבלנות :)

123sharona

New member
ואוו בהצלחה מחזיקה לך אצבעות!!!!!

גם אצלנו יש בעיתת זרע קשה והרופא שלי לא נתן לי הורמונים עכשיו שנאי חושבת שעל זה אולי כדאי שאני אדבר עם הרופא שלי.
אולי גם אצלי זה יגדיל את הסיכויים

פיץ25

New member
שמעי יכול להיות

שהבעיה אצלכם היא לא כלכך גרועה כמו שטת חושבת! אצלינו המצב רע- מורפולוגיה 1 אחוז!!!!!! תנועתיות 35-40 אחוז, וכמות בדרך כלל בערך 20 מליון יצא גם פחות וזה אפילו לא נחשב כזה גרוע לפי הרופאים!!!! אני מאמינה שאם המצב של הזרע היה יותר טוב היו נותנים לנו טבעי או איקקלומין שזה יותר פשוט, אבל קפצו איתנו ישר להורמונים כי המצב מצדיק כנראה.... ואם זה לא יצליח אני אמצא את עצמי עוד 3 חודשים ב IVF אבל אני מתפללת שאצליח בהזרעות!!!! ( בראשונה אמן!) :)

RJD1

New member
אולי אפשר גם לנסות בלי הורמונים

אני מקווה שעוד שבוע וחצי תראי בדיקת הריון חיובית ולא תצטרכי את זה בכלל, אבל אם כן -
גם אצלנו הבעיה היא היא הזרעונים של מר בחור. גם ספירת זרע נמוכה (36 מיליון סה"כ) וגם מורפולוגיה של 3%, מה שלמיטב הבנתי משאיר קצת יותר ממליון זרעים שבכלל יכולים לעשות את העבודה.
בהתחלה הרופא אמר שהוא רוצה לתת לי איקוקלמין ואז השבחה והזרעה (הוא אמר גם שבכלל לא בטוחה שההשבחה תעבוד, אצל כל גבר זה אחרת) ואני אמרתי שאני ממש מעדיפה לנסות על בסיס ביוץ טבעי קודם.
נראה לי שהרופאים מאוד ממהרים לדחוף לנו הורמונים, אפילו אם הבעיה היא בחצי השני ולא בנו, כי זה מגדיל את הסיכויים, אבל אנחנו חייבות גם לחשוב על עצמנו ועל מה המשמעות של זה.
אז נכון שהסיכויים נמוכים יותר בלי הורמונים, כשיש רק ביצית אחת, אבל עדיין הייתי מעדיפה לנסות חודשיים יותר ולהתעלל בגוף שלי כמה שפחות.

ושוב, אני מקווה שלא תצטרכי להתעסק בזה יותר כי יהיו לך פסים מהממים ממש עוד מעט, סתם קצת חומר למחשבה.

mamy128

New member
צודקת בהחלט!!

אצלנו הרופאה דוחפת להזרעות והורמונים,
היא טוענת שזה בזבוז זמן לעשות על בסיס טבעי.
אני חושבת כמוך ממש...הורמונים זה לא סוכריות
ועדיף להתחיל לנסות בלעדיהם.
הלוואי ונצליח לפני ההזרעות,אבל אם כן אני גם
חושבת לנסות טבעי קודם.
בהצלחה לנו

פיץ25

New member
מאמי אצלינו הרבה יוץר גרוע אבל!

הלוואי והיה לנו מורפולוגיה 3 אחוז! יש לנו 1 אחוז שזה חמור! וריכוז של 14-20 מליון בלבד ותנועתיות נמוכה אי אפשר להשוות בינינו

s t i m p i

New member
בטח שזוכרת

מחזיקה לך את כל עשה ואצבעות (ועוד 10 ברגליים)...

חיבוק ענקי ובהצלחה!

סטימפי

למעלה