מישהי יודעת?

מישהי יודעת?

אני עדיין לפני איבחון ומחכה בסבלנות לתור שלי לדר' סוריאנו רק בעוד חודש... בינתיים שאלה - האם מישהי חווה או חוותה סחרחורות ויכולה להגיד לי אם הן קשורות לאנדו'? אני סובלת סחרחורות רציניות גם בישיבה זה התחיל יחד עם כל תסמיני האנדו' מיד כשהפסקתי עם הגלולות בעיקר לפני ובזמן הגעת הווסת...זה מתסכל וקצת מפחיד אותי בעיקר בנהיגה יש מה לעשות עם זה?
 

nhmhphmh

New member
לי היו סחרחורות קשות גם כן

היה לי את זה בעיקר שלקחתי גלולות ברצף שזה חלק מהטיפול באנדו, אבל הפסיקו לי אחרי שהפסקתי עם הגלולות. אבל מה שנכון לגבי לא בהכרח נכון לגביך. תעשי בדיקת דם כלליות לראות אולי חסר לך ברזל או משהו ותתייעצי עם רופא/ת המשפחה.
 
עשיתי כבר

את הבדיקות דם וגם מדדו לחץ דם אבל הכל תקין לא מבינה מאיפה זה בא
בכל מקרה אני יחזור לרופא משפחה נראה אם הוא יכול לחדש לי משהו... תודה רבה
 

זהבית37

New member
תיבדקי אצל א.א.ג

לפי מה שאת מתארת, יכול להיות קשור למערכת שיווי משקל, שנקראת המערכת הוסטיבולרית. המערכת הזו נמצאת באוזן. כדאי לך להיבדק אצל אף-אוזן-גרון או נוירולוג שמומחים למערכת הזו. אם כן- יש פיזיותרפיה לזה שיכולה לעזור.
 

זהבית37

New member
תיבדקי אצל א.א.ג

לפי מה שאת מתארת, יכול להיות קשור למערכת שיווי משקל, שנקראת המערכת הוסטיבולרית. המערכת הזו נמצאת באוזן. כדאי לך להיבדק אצל אף-אוזן-גרון או נוירולוג שמומחים למערכת הזו. אם כן- יש פיזיותרפיה לזה שיכולה לעזור.
 
זהבית

יכול להיות הרבה פעמים אני מרגישה שאני עוד שניה נוחתת ואני צריכה להיאחז במשהו, רופא המשפחה עשה כל מיני בדיקות בעמידה וישיבה ובדק גם את האוזניים ואמר שזה תקין אולי כדאי לי ללחוץ בנושא עוד קצת, בכל מקרה קבעתי אליו תור כבר ליום חמישי תודה רבה על העזרה
 

זהבית37

New member
חוסר המודעות להפרעות שיווי משקל

ובעיות סחרחורת שמקורן מהמערכת הוסטיבולרית (מהאוזן) גדול, בערך, כמו חוסר המודעות לאנדו! עם כל הכבוד לרופאי המשפחה, הידע שלהם בנושא הוא זעיר, אם בכלל, שלא לדבר על בדיקות איבחון מדויקות לבעיות הוסטיבולריות השונות. ברגע שיש בעיית סחרחורות מתמשכת צריך להיבדק ע"י רופא שמבין בבעיות אלו, נוירולוג או א.א.ג, שמומחים בבעיות סחרחורת. אפילו לא כל נוירולוג או א.א.ג! בהקבלה, זה כמו לנסות לאבחן אנדו אצל רופא משפחה, או גניקולוג שאינו מבין את מהות הבעיה ואינו יודע מה לבדוק. לאחר איבחון, אם מדובר בבעיה מהסוג הזה, הטיפול לחלק מהבעיות הוא קצר ופשוט ומבוצע ע"י פיזיותרפיסטים שעברו התמחות בתחום. אני די חושבת שיש היום פיזיותרפיסטים בכל הקופות, בפריסה ארצית שיודעים לטפל בכך. אך לפני הכל, חשוב להגיע לאיבחון נכון של הבעיה.
 

נועהב1

New member
סחרחורות

לי אישית יש סחרחורות דווקא לפני המחזור ובין המחזור לביוץ. הרבה שנים האשמתי את האסתמה, האלרגיות בעניין, אבל מכיוון שעקבתי וראיתי שזה מחזורי, בא והולך בהתאם למחור אז הנה. בכל מקרה אני מצטרפת פה לשאר וממליצה לך לעשות בדיקות מקיפות לשלול בעיות נוספות בהצלחה!
 
../images/Emo51.gif

את בעצם מתארת את מה שקורה אצלי, בהתחלה כשהפסקתי את הגלולות עם הבחילות והסחרחורות היו בטוחים שאני בהריון אבל כשהתברר שלא גם אני עשיתי מעקב אחרי זה וזה בדיוק ככה יחד עם הביוץ, המחזור והתגברות הכאבים הגיעו גם הסחרחורות אבל בכל מקרה אני יעשה בדיקות מקיפות ליתר ביטחון תודה רבה
 
למעלה