מישהי יודעת אם ניתן עדין להשיג סינגלים של בקסטריט ? אני מחפשת סינגלים שלהם שחסרים לי
ז זהבית 1 New member 12/7/05 #1 מישהי יודעת אם ניתן עדין להשיג סינגלים של בקסטריט ? אני מחפשת סינגלים שלהם שחסרים לי
B BacKarin Street Girl New member 12/7/05 #2 ../images/Emo7.gif קודם כל: למה לפתוח הודעה חדשה? ושנית, אין סינגלים שלהם בארץ, לא מביאים בכלל סינגלים לארץ
../images/Emo7.gif קודם כל: למה לפתוח הודעה חדשה? ושנית, אין סינגלים שלהם בארץ, לא מביאים בכלל סינגלים לארץ
B BacKarin Street Girl New member 12/7/05 #5 ואת רוצה למכור?!?!?../images/Emo12.gif אז אם כן, אני רוצה לקנות! יש לי רק שתיים
M Miss Kitty New member 12/7/05 #6 ממ.. כן, אני מניחה.. אין לי מה לעשות איתם.. [יש לי גם את הספר הרשמי אם מישהו רוצה..]
M Miss Kitty New member 12/7/05 #10 אממ.. Backstreet Boys: The Official Book.. הרשמי רשמי, עם הכריכה האפורה..
L Larger Than Life New member 12/7/05 #14 נראה לי../images/Emo12.gif יש איזשהו ספר של הבויז [לא יודעת אם זה..] שתרגמו אותו לעברית. מאיזו שנה הספר?
נראה לי../images/Emo12.gif יש איזשהו ספר של הבויז [לא יודעת אם זה..] שתרגמו אותו לעברית. מאיזו שנה הספר?
E efratushh New member 12/7/05 #22 לא, אין בעיברית הספר שיש לך הוא בערך מ-99, והספר שבעיברית הוא מ-96 בערך...
E Eti No Name New member 13/7/05 #24 היה לי איזה ספר ../images/Emo14.gif על כל הסיפור מאוחריהם שכחתי איך קוראים לו והוא היה בעברית עם תמונות אני צריכה לחפש אותו מישו יודע אולי למה אני מתכוונת?
היה לי איזה ספר ../images/Emo14.gif על כל הסיפור מאוחריהם שכחתי איך קוראים לו והוא היה בעברית עם תמונות אני צריכה לחפש אותו מישו יודע אולי למה אני מתכוונת?
E efratushh New member 13/7/05 #27 בקסטריט בויס -הסיפור האמיתי. *אני חייבת לציין שהם כותבים ככה בקסטריט בויז...