שלושת הסרטים הם.. על תבונה ורגישות, בגידות מאחורי הקלעים ולאב אקצ'ואלי (הסרט החדש..)
מ מלאכית16 New member 28/7/03 #15 שלושת הסרטים הם..../images/Emo110.gif על תבונה ורגישות, בגידות מאחורי הקלעים ולאב אקצ'ואלי (הסרט החדש..)
שלושת הסרטים הם..../images/Emo110.gif על תבונה ורגישות, בגידות מאחורי הקלעים ולאב אקצ'ואלי (הסרט החדש..)
A arden20 New member 29/7/03 #24 תודה! אני באמסטרדם! מצאתי עבודה, ובחורה עם טישרט של גלקסי קווסט... איל לי וידאו (או טלויזיה, או סלון, או בית... אבל למה להיות קטנונים...) אז אני לא אראה שום אלן בזמן הקרוב... אבל רציתי לומר תודה... וזהו.
תודה! אני באמסטרדם! מצאתי עבודה, ובחורה עם טישרט של גלקסי קווסט... איל לי וידאו (או טלויזיה, או סלון, או בית... אבל למה להיות קטנונים...) אז אני לא אראה שום אלן בזמן הקרוב... אבל רציתי לומר תודה... וזהו.
V vodkafinlandiarules New member 29/7/03 #19 אתן יודעות מה גיליתי היום? ../images/Emo12.gif שלדודה שלי יש בבית את האר פוטר וחדר הסודות עם תרגום לעברית [ול-א דיבוב ]! שולת!
אתן יודעות מה גיליתי היום? ../images/Emo12.gif שלדודה שלי יש בבית את האר פוטר וחדר הסודות עם תרגום לעברית [ול-א דיבוב ]! שולת!
ש שניש New member 29/7/03 #23 ייאי לך../images/Emo70.gif^_^...../images/Emo56.gif תמיד כיף שיש הפתעות