מישהי יודעת על מקום פנוי לשנה הבאה?

N יxוe כלל

New member
מישהי יודעת על מקום פנוי לשנה הבאה?

לה'ו משו שאני אוכל להרגיש שאני באמת תורמת וממלאת את עצמי?!

סקדופקס

New member
במודיעין

[העיר, לא בצבא] יש תקנים פנויים במוקד ובמרכז להעמקת הזהות היהודית. אני יודעת שבמרכז הם צריכים בנות שירות באופן דחוף וגם אלה שכבר סגרו שם הן בנות מדהימות :)

N יxוe כלל

New member
אני יודעת שיש את זה פה!

לה'ו אני גרה פה!!!! ואני לא רוצה מוקד בטחון..הייתי שבוע במוקד בטחון במעלה אדומים.. וזה הספיק לי..באות לשמה בנות שמחפשות רק לעשות חיים בשירות הלאומי. בנות לא מספיק דתיות הייתי אומרת! ואני לא רוצה להיות בחבר'ה כזאת וגם זה בשעות הלילה ואני לא רוצה לא לדעת באיזה יום אני נמצאת אני רוצה לעשות תעבודה שלי מהבוקר עד אחר הצהרים ואז להתנדב.. ובקשר למרכז להעמקת יהדות..הלוואי והייתי יכולה להעביר פעולה אבל אני לא יכולה! אני אפילו לא יודעת לבנות אותה!! ואין לי מספיק בטחון עצמי לדבר לפני אנשים..ככה שזאת בעיה ואני כרגע עושה בבילנסון כבר 3 חודשים..אבל אני לא מרגישה מזה שום סיפוק...

AyaIa

New member
סליחה?!../images/Emo181.gif

בתור אחת שסגרה ש"ל במוקד ביטחון, אני ממש לא מחפשת ל'עשות חיים בשירות הלאומי'. בנות שעובדות במוקד עושות עבודת קודש. אני לא אכנס לויכוח איפה יותר מועילים וכו', אני רק אגיד שסייג לחכמה שתיקה.

N יxוe כלל

New member
תראי..

לה'ו לא בכל מוקד בטחון...אלא רק בערים החילוניות ..עזבי את לא תביני אותי

סקדופקס

New member
אה טוב

מאיפה לי לדעת שאת גרה במודיעין? ורק שתדעי שבמרכז את אף פעם לא עושה דברים לבד. כל הבנות בונות את הפעילויות ביחד ויש גם פעילויות ומשחקים משנים קודמות, ולמה שלא יהיה לך בטחון בפני ילדים בבי"ס יסודי? נראה לי שאת פשוט צריכה לנסות ולראות שזה בסדר ושלא קורה לך שום דבר אח"כ...

maryan1

New member
סקדופקס לגבי דברייך זה מעמותה דתית

או מעמותת שלומית? והאם יש דיור למקום שירות זה? תודה על התשובות, מריאן.

סקדופקס

New member
כן, מדובר באגודה דתית

"האגודה להתנדבות בעם", יכול להיות שיש שם גם תקנים של אגודות אחרות אבל אני לא יודעת עליהם. יש דיור כל עוד את לא תושבת מודיעין.

Mori 4 Ever

New member
באיזה אזור../images/Emo35.gif

איזה תחום..? ובטח שיש עדיים מקומות

Mori 4 Ever

New member
אני הייתי בראיון למעון ילדים

בקיבוץ בדרום, ועדיין יש מקומות פנויים. ואפשר לגור שם...

המדמה

New member
בשלומית?

יש גן חנ"מ בחולון שעבדתי בו השנה, מאוד מומלץ. אם זה מעניין אותך...

למעלה