מישהי יודעת היכן

מישהי יודעת היכן

המרפאה החדשה של אנדומטריוזיס?? מחר יש לי תור, לא הבנתי אם המרפאה עברה לבנין של המיון הכללי...

נעמי 17

New member
מקווה שאספיק לתפוס אותך

המרפאה היא בין הקניון לבין הבניין של מחלקת נשים, בקומה השניה. אם תגיעי למחלקה הישנה, תעלי למעלה לכוון שיבא ביבי, תמשיכי קצת. או שפשוט תשאלי שם איפה שהקבלה הישנה.

מרכז בריאות האישה

מרפאת אנדו עברה ל"מרכז בריאות האישה" (מול מרפאה אורולוגית) טלפון ל זימון תורים: 5302024-03, 5302787-03 טלפונים לשאלות: (עליזה) 5302360-03, 5304470-03 תגיעי לבניין אישפוז למרפאות תלכי עד הסוף (ליציאה לכיוון החניון) או שפשוט תכנסי מהכניסה שממול החניון הגדול (בכניסה הקטנה הזו כתוב למרפאות לב או משהו דומה) מצד ימין בערך 50 מטר מהכניסה שמצד החניון תראי מעלית תעלי קומה אחת (אין ברירה) ומשם תלכי ישר לכיוון המרפאה האורולוגית או מרכז לבריאות האישה יש שילוט שתי המרפאות הן אחת מול השניה. בהצלחה

שאלה לגבי סוריאנו

לגיטימי לבקש תור אליו? כי התקשרתי ונאמר לי שלא ידוע מי יקבל אותי. אני ממש רוצה שזה יהיה הוא. נדרשתי לפקסס אישור/בקשה מהרופא שלי. ככה זה עבד גם אצלכן?

טוב, אני אחרי...

בקשיים רבים הצלחתי למצוא את המרפאה, לא הספקתי לראות את ההודעות שלכן. אף מזכירה ששאלתי היום ממחלקת נשים לא ידעה היכן ממוקמת המרפאה, וגרוע מכך - לא שמעו מעולם את המילה אנדומטריוזיס!!! בסוף שלחו אותי למרפאה אנדוקרינית ולמעבדות כנראה בגלל תחילת המילה שזהה..., עד שלבסוף הגעתי למנהלת המשרד של פרופ' שיף והיא סוף סוף ידעה!! כשקבעתי את התור נאמר לי שד"ר סוריאנו יקבל אותי, אתמול התקשרו "לוודא הגעה לתור שנקבע עם ד"ר סוריאנו". מאוד שמחתי כשהיום הגעתי לשם וראיתי שהוא באמת נמצא. אחרי כמעט 3 שעות המתנה, קרא לי רופא אחר, ד"ר רון שינמן. לאחר הבדיקה הוא נכנס להתייעץ עם סוריאנו לגבי המקרה שלי. מאוחר יותר הייתה לי שיחה משותפת עם שני הרופאים. אז לשאלתך, לא נראה לי שתוכלי לדעת בוודאות שד"ר סוריאנו יקבל אותך. הוא מקבל במקביל לרופא נוסף, השאלה מי מתפנה בדיוק כשתורך מגיע.

תודה

ואיך היה לך חוץ מזה? הבחורה שקבעה לי לא הייתה כ"כ חביבה כששאלתי איפה זה היא ענתה: "נשים". כעסה עליי שההפנייה לא ברורה. כשביקשתי תור לפני 12:00 (אמצע היום ותקוע לי) היא אמרה: "זה מה יש". אני מבינה ממך שאני ריכה לשריין כמה שעות... נקווה שהרופא יותר חביב.

אני בהכחשה....../images/Emo7.gif

ממש לא אהבתי לשמוע מה שאמר לי היום סוריאנו.... חוץ מזה, בהחלט תצטרכי לשריין כמה שעות טובות...

חבל שלקחת את זה ככה

גם אני נפגשתי עם דר' שינמן, שהיה נחמד וגם מקצועי, ואח"כ עם סוריאנו. שניהם בדקו. שניהם דיברו. שניהם התיחסו. אני דוקא ראיתי בזה שתי חוות דעת משלימות. שלחו אותי לחשוב על אלטרנטיבות. למה לא אהבת? מפחד או מביקורת?

למעלה