מישהי יודעת איפה howiefan?

mya 6

New member
באמת..

אין לי\לנו שמץ... היא הייתה פה עד לפני איזה חצי שנה ואז קרה משהו שאני לא רוצה ממש לפרט אליו.. אבל היא הודיעה לנו שהיא תבקר בפורום בתדירות יותר קטנה.. חוץ מיזה.. בטח יש לה מליון לימודים על הראש..!!

bsbgirl

New member
מה קרה לה?

חחח הלאווי והיא מתה!! אני שונאת אותה ותמיד שנאתי אותה..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היא הייתה בפורום שלנו ועשתה בלאגן כזה שהיינו צריכות להעיף אותה...היא שקרנית וכל מילה שהיא אמרה היה שקר... היא גם מתנשאת וכלבתית.... והיא גרמה לזה שהעיפו אותי מאישהו פורום...כי התווכחתי איתה על משהו עדיף שהיא לא תחזור לעולם

מאמי....

גם אם את עצבנית ונסערת על מה שהיא עשתה, תאמיני לי שאת לא צריכה לדבר ככה.. את קצת הגזמה...וגם אם היא רבה איתך ואת שונאת אותה את לא צריכה לדבר עליה ככה בפני כל הפורום. אין לי בעיה עם זה, כל אחד מרגיש איך שהוא רוצה, אבל עדיין לא נראה לי חכם כי אני יודעת שאם חס וחלילה ייקרה לה משהו את כל כך תתחרטי על מה שאמרת... אז מסר לחייים- תשנאי מישהו?! או קיי... לא מכריחה אותך לאהוב, אבל אף פעם אל תאחלי לו משהו שלא היית רוצה שיאחלו לך...:)

bsbgirl

New member
:-S

אני לא יודעת ממש לא אכפת לי מצידי לא יודעת מה.. שיעבור עליה איזה אוטובוס או משהו כזה.. אני כל כך כל כך שונאת אותה...בחיים שלי לא שנאתי מישהו ככה

bsbgirl

New member
אני אספר לך

מה היא עשתה לי לפחות... לפני בערך שנה וחצי היא כתבה לי בפורום מבקרים של האתר שאני איצור איתה קשר...ואז התחלנו להתכתב באימייל... היא סיפרה לי סתם דברים עליה ושהיא מעריצה אותם ושהיא מחפשת מעריצים לדבר איתם אז הכרתי לה את הפורום שלנו(בקסטריט בויז ישראל...עוד בגרסה הישנה שלו..) ומאז התרחטתי שבכלל הכרתי אותה...היא הייתה כותבת הודעות סנוביות ומתנשאות...מספרת סיפורים שהיא מכירה את האווי ואת אחותו ואת אני לא יודעת עוד מי...וכל שבוע בערך היא הייתה נכנסת וכותבת חדשות מאישהו אתר (נגיד בקסטריט.נט) והייתה ממציאה שהיא קיבלה את החדשות באימייל מהחברת תקליטים שלהם...ככה זה היה כמה זמן ולבנות היה דיי נמאס...אבל לא העירו לה כי ברגע שאמרו לה פיפס שלא היה לדעתה היא הייתה מתחילה לרדת על אותה ילדה ולקלל אותה ולצחוק עליה וכו... רציתי להעיף אותה אבל לא היה לי נעים כי גם א.רק התחלתי עם הפורום ולא ידעתי ממש איך עושים מה ב.היא הייתה נורא חנפנית ואז היא הייתה עושה לי רגשות אשם אם נגיד מחקתי לה הודעה עד שיום אחד הקש ששבר את גב הגמל היה אחרי כתבה שהופיעה בראש 1 שבקסטריט מתפרקים...אז היו הרבה שמועות עוד הרבה לפני הריהב של איג'י והכל... והתחיל ויכוח אם הם יתפרקו או לא...היא התחילה להגיד שאנחנו טיניפוביריות חולמיות ותינוקיות אם אנחנו מאמינות שהם ישארו לעד, ושתוך שנה שנה וחצי הם יתפרקו כמו כולם וכל מיני כאלה...אז בנות התחילו להתווכח איתה על זה היא תפסה תחת וחשבה שהיא מאיימת עלינו שהיא תצא וזה.. נשבעת לכם אין לכן מושג מה היא עשתה שם היא פשוט הרתיחה את כ-ו-ל-ם הייתי מראה לכן הודעות אבל הפורום נמחק כבר ממזמן בגלל זה עברנו... היא הייתה חתיכת כלבה פשוט...אז התחלתי למחוק דברים שהיא כתבה והיא אמרה שאני דיקטטורית וכל מיני בולשיט...פשוט העפנו אותה וחשבתי שנגמר הסיפור. אחרי איזה 3 חודשים נכנסתי לפורום של בקסטריט *לא אציין איזה* היא הייתה שם והתנהגה בול אותו דבר...אבל החלטתי לא להתערב...עד שהיא התווכחה על מה שאמרתי והתפתח ריב והיא אמרה למנהלת של האתר להעיף אותי..והיא פשוט הקשיבה לה.... אני לא יודעת מה איתכן אבל זה פגע בי מאוד...בתור טיניפוברית גאה *גוד דאמיט מי החליט שלאהוב זה משהו רע?* נפגעתי הרבה ממעריצים שירדו עלי והציקו לי כי כתבתי כל מיני דברים עליהם, חשבתי שמעריצים אמורים לאהוב, לא לשבת בשקט...ויותר מזה אני שונאת את כל האדוט פנס (adults funs) המתלהבות האלה...שכל פיפס שמישהי צעירה מהם כותבת חייבים להתווכח איתה ולקרוא לה תינוקת...אז אני תינוקת... טוב? סבבה.... אני בטוחה שלאפאחת לא היה נעים אם מישהי הייתה מתנהגת אליה כמו הקארין הזאת ואיך שהיא התנהגה אלי...ואל הבנות מהפורום שלי.. תשאלו אחת אחת ממי שהייתה איתי אז...כולם שונאות אותה...שונאות בדם..! היא ילדה דוחה ממציאנית סנובית ושקרנית מגעילה... אני לא מאמינה שיש מעריצות של בקסטריט כאלה...ממש לא מאמינה בגלל זה אני לא סובלת אותה

bsbgirl

New member
אמממממ?

לא הבנתי....את הכרת אותה? כאילו היא התנהגה גם פה ככה או שהיית אצלינו?

למעלה