מישהי חדשה

phycho

New member
מישהי חדשה

היי לכולם! זו פעם ראשונה שלי בפורום כזה, אז אל תשפטו אותי יותר מדי... אני בולימית זו שלוש שנים (!!!), אף פעם לא דיברתי עם מישהו שסובל מהפרעת אכילה כלשהיא ,בטח היו כמה כאלה מהאנשים בסביבי, אבל אתם מכירים כמה טוב אנחנו יודעים להסתיר את המחלה הנוראה וההרסנית הזאת. עכשיו אני נמצאת בטיפול במרפאה להפרעות אכילה, ואני רואה והכי חשוב מרגישה את שינוי לטובה. חלק מכם ( אם יש פה לפחות גבר אחד ) בטח חושבים עכשיו - לא, רק לא זה, לא רוצה מרפאה, לא רוצה פסיכולוגים.... - אבל אני אומרת לכם - אין דרך אחרת!!!! תפסיקו להשלות את עצמכם, תודו שאתם חולים ותלכו לרופא, הרי זה מה שאתם עושים כשכואב לכם איפשהו, ואני בטוחה שכואב לכם עכשיו בפנים בחזה, בתוך הלב, בתוך הנשמה.... אני מאמינה שכמעט אף אחד לא יקום עכשיו ולא ילך למרפאה היום או מחר, אבל תחשבו אל זה. יש לי עוד אלף טענות בעד העזרה המקצועית...אז עוד תשמעו ממני, אני מקווה. ביי.

phycho יקרה....

אף אחת לא תשפוט אותך פה.. אני חושבת שתיהי מודל להערצה... אם מותר לשאול איפה את מטופלת?... אני בעיקרון לא זקוקה לטיפול... ככה שזה לא כלכך מדבר אליי.. הייתי שמחה אם תישארי תפרטי על הטיפול אולי זה יניע אנשים לגשת לטיפול.. כל מה שנותר הוא להוריד בפנייך את הכובע. עדנה.

felomena

New member
היי...

גם אני בולימית כבר 3 שנים....ואני לא מטופלת בשום מקום ....אני מסתירה את זה...בת כמה את? ואיך גילו את זה? ברוכה הבה לפורום!! יעל...

A-naT

New member
ורד או לא ורד...

ברוכה הבאה, ילדה כולנו לרשותך, יש פה תמיכה שלא תאמיני. תתמקמי לך ונדבר בקרוב.. עינת

ברוכה הבאה למשפחתנו, ילדה.

ובתור התחלה, תדעי לך שפה המקום בו אף אחד לא ישפוט, או יבוא בטענות, או יעיר הערות פוגעות...פה מותר לך להיות את עצמך, בלי שום חשש. בהמשך, תכירי אותנו, ותווכחי שאנו באמת משפחה אחת חמה, תומכת ואוהבת. כולנו פה אחים ואחיות לצרה...או לפחות רובנו. יש גם כאלו שבאים לעודד מבחוץ, ועל זה מגיעה להם כל התודה. בכל אופן, אנו מלווים אחת את השניה בכל מה שקורה, מעודדות, מחזקות כשצריך וגם בוכות יחד לפעמים. יש פה המון אהבה, תמיכה, חום ועידוד, וגם כאב. ותתקבלי פה בשימחה. יפה דיברת. יש פה מגוון רב של חברים, בגילאים ובמצבים שונים, וכל אחד מאמין או חושב אחרת... אני אישית מסכימה איתך שיש צורך בטיפול, אבל בשביל זה באמת צריך להכיר בבעיה ולהחליט שרוצים להלחם בה. ולא כולן הגיעו לשלב זה. אנחנו כאן בשביל ללוות את כולן, באיזה שלב שהן נמצאות בו. אני מאמינה שתוכלי לעזור להרבה בנות, וגם להעזר. בשביל זה אנחנו פה. אז התרחבי לך בניחותה, הכירי אותנו והכירי לנו אותך.... ברוכה הבאה, ומאחלת לך קליטה מוצלחת כמו שראיתי עד עכשיו, כבר קיבלו אותך בסבר פנים יפות... אין כמו הבנות כאן כדי לתמוך. תראי זאת בהמשך. שלך, בשם הנהלת הפורום מאיה

מייק 48

New member
נשמה מתוקה !!!

מאיה חומד, ולחשוב שאת מתחבטת בשאלה האם את עושה מלאכתך נאמנה ???!!!??? נשמה מתוקה, נדמה כי המלאכית המפקדת האצילה עלייך לא רק מסמכויותיה אלא גם מזוהר נישמתה הנפלאה והאוהבת !!! לדעתי נעלי הבוס ממש לא גדולות עלייך... שלכן באהבה מייק

t@gel

New member
נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

מאיונת שלי.... הורדתי את הכובע... אני בולעת אותו.... המשיכי כך.... את לא ``בשם הנהלת הפורום`` את מנהלת הפורום... אוהבת כל כך אותך יפה שלי

צוש

New member
מישהי חדשה ואמיצה

ממש נעתקו המילים מפי, ואני אפילו לא חשבתי לבקש ממך לעשות כזה דבר... כל הכבוד, אני מצדיע לך !!! המפקד

t@gel

New member
מתוקה

ברוכה הבאה לפורום הנפלא שלנו מאחלת לך שתתאקלמי כאן במהירות ומצדיעה לך על ההודעה המיוחדת אני מצטרפת לכל מילה שמאיה כתבה לך המקום המיוחד הזה יכול לשמש לך במה אשר מעליה תוכלי לשאת את דברייך... מחכה לשמוע עוד ממך באהבה t@gel, מנהלת הפורום

למעלה