מישהי/ו יודע?

jordan bellamy

New member
מישהי/ו יודע?

מתי /באיזה שעה האודישנים של ענבל פינטו מחר? זה די דחוף... תודה

הגרילה

New member
הלוואי שהייתי יודעת../images/Emo204.gif

הלהקה הזאת פשוט מדהימה למה את רוצה ללכת לאודשינים?!

הדרדרית

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo93.gif

חבל שלא ראיתי את ההודעה הזו אתמול.. בכל אופן היו לאודישנים כמה נגלות, ככה שלא הייתה שעה מוגדרת. את השעות הם נתנו לאלה שנרשמו מראש... מצטערת!

jordan bellamy

New member
לא נורא

האמת שגם ככה לא נראה לי שהייתי הולכת,כי היה לי ראיון קבלה לסמינר הקיבוצים. חוץ מזה שידיד שלי היה והוא אמר לי שכל עניין האודישנים הזה כבר ניהיה מגעיל! כל רקדני "נולד לרקוד" היו שם. וכמה רקדנים מאנסמבל בת שבע. הבחירה כפי שניתן לתאר תיהיה מאוד קלה אה? קצת עצוב לדעתי. עקב זה אני שוקלת אם בכלל שווה לי לנסות להבחן לאנסמבל בת שבע או לקיבוצית.

זו לא נראית לי סיבה מספיק טובה כדי

לא לנסות להתקבל לאנסבל או לקיבוצית. שימי זין ותתני את מה שאת יכולה. תאמיני לי שאם יש לך מה לתת הם גם ירצו לקחת!

הגרילה

New member
אוקיי..../images/Emo204.gif

אני מצטערת מראש אם ההודעה שלי תצא גסת רוח אבל זה דיי עיצבן אותי!!! דבר ראשון המורה שלי רוני ברנדשטטר המכונה רוני B הייתה שם, כן היא הייתה בנולד לרקוד, אבל את לא יכולה ואין לך שום זכות להגיד שזה מגעיל! סך הכל גם היא בת אדם והיא רוצה ללכת לנסות להתקבל את לא באמת מכירה אותה ויכולה לקבוע שהיא מגעילה ואני מנסיון בתור תלמידה שלה היא האדם הכי צנוע ומדהים מעבר לזה שהיא פשוט רוקדת מדהים! אז מה, היא הייתה בנולד לרקוד אז עכשיו אסור לה ללכת לאודשינים או שפשוט היא צריכה להפסיק לרקוד כי היא נהייתה "מגעילה"?! וזה ממש לא נכון מותר לעשות אותם דברים ולגשת לאותם אודישנים שכל אחד ניגש! פשוט מאוד זכותה ואף אחד לא יקרא לה מגעילה ואני יודעת שעמית תסכים איתי שהיא פשוט לא בן אדם מגעיךל ולא משנה מה!!! סליחה על המגילה פשוט התעצבנתי כרגע קשות!

jordan bellamy

New member
הבנת הנקרא!!!

לא אמרתי שרוני מגעילה! לידיעתך,אני גם תלמידה שלה!!!!! וממש לא באתי ואמרתי עליה או על מישהו אחר שהוא בן אדם מגעיל! אם היית קוראת שוב את ההודעה היית מבינה שזה בא ממקום של דיכאון... ונכון קצת קנאה. אבל אני ממש מעריכה את כל מי שרוקד...אז אל תנסי להוציא אותי רעה.

הגרילה

New member
אני ממשל לא..../images/Emo204.gif

אני כל כך לא מוצאיה אותך רעה וממש לא מנסה פשוט דבר ראשון ככה הבנתי תא זה קראי לי טיפשה אבל מה לעשות, ולא ידעתי שאת תלמידה שלה וזהו. אין לי עוד מה להגיד לך אם באמת נעלבת אז באמת שאני מבקשת סליחה זה לא היה ממקום כזה!

הגרילה

New member
ודרך אגב עוד דבר!../images/Emo204.gif

אם זה כל כך מגעיל אותך אז אין לך למה ללכת לסימנר הקיבוצים כי רוני לומדת או למדה שם!

ממממ אני לא חושבת

שהיא התכוונה להגיד שרוני מגעילה.. רוני בן אדם מקסים לא מכירה אותי אישית אבל בטלוויזיה והכול וראיתי אותה כמה פעמים היא באמת נחמדה מאוד וצנועה..וגם רואים עלייה את זה.. אבל תסכימי איתי שזה מרגיש ממוסחר קצת לא? פתאום כול נולד לרקוד (שהם רקדנים ממש טובים אין ספק) הולכים לאודישנים וכאלה זה קצת ממוסחר פתאום אני חושבת..צלמים טלוויזיה..וכאלה. אני אם הייתי בגיל של להתקבל ללהקות כאלה הייתי הולכת..אבל יש לי עוד כמה שנים
(בת 15) אבל, אני להפך דווקא חושבת שכול הכראוגרפים הגדולים לא רוצים שתיהיה להם שם ללהקה בגלל שאיזה אחד מנולד לרקוד בא אלייהם..ניראה לכם? הם בוחרים את הטובים ביותר לא סתם הן להקות גדולות! בת שבע..אם יהיה מישו מנולד לרקוד זה יעשה אותה לממוסחרת או משהו כזה? ממש לא!..הכול החלטה של המנהל מי מתקבל ומי לא..ובאמת מתקבלים הטובים ביותר לא חושבת שבגלל זה צריך לא ללכת לאודישן.. להפך הם מחפשים רקדנים יוצרים,אומנים, לא שואו וכאלה. ובשרונה התחתונה..לא חושבת שאת צריכה להתרגז כי היא לא התכוונה לזה בכלל..לפי מה שאני הבנתי.. בהצלחה לכול מי שהולך לאודישן\ים

הדרדרית

New member
תראי, תשמעי..

יש באודישנים האלה הרבה מן הפתטיות כי באמת החבר'ה הטובים שעברו שלבים היו מאנסמבל בת שבע, מהקיבוצית, מוזע, קומבינע וכמובן שפליטי נולד לרקוד. על רקע של מקצוענים שכאלה אין כמעט סיכוי שאדם מן השורה שמשקיע את חייו אך אינו נמצא תחת כנפיו המגוננות של אחד הכוריאוגרפים הגדולים - יצליח לעבור. הם באמת מעולים ואני מורידה את הכובע בפניהם, אבל זו אכן חוויה מתסכלת במקצת.. אני חושבת שכדאי לך לגשת בשביל עצמך. תני את כולך.. אין לך מה להפסיד!
בהצלחה!

למעלה