מישהי באה להארי פוטר?

לאילת זה יגיע ../images/Emo3.gif

כשהארי יפגוש את סאלי. הארי פוטר יצא לגימלאות, יתבע את הוריו, יתמכר לטיפה המרה, ינשור מלמודיו וכו´ וכו´ וכו´ ואז יגיע הסרט לאילת.

הגנובה

New member
ממש צער בעלי חיים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני בדיוק מהסיבה הזו לא הולכת לקרקס
- לא יודעים מה קורה עם החיות מאחורי הקלעים....
אתן יודעות שאני לא קראתי עוד ספר אחד מהסידרה
האם זה חור בהשכלה
קניתי את הספר לבני.... אבל לא הוא ולא אני ישבנו לקרוא אותו...האם אני צריכה להתחיל לדאוג
...

אומיזו

New member
לדאוג../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ממש לא../images/Emo70.gif

אצלי בבית פשוט יש לחץ, יש מן חופש כזה עכשיו אני מודה כבר קשה לי להבדיל ביניהם, האמת, נראה לי כמו חופש אחד גדול מיולי............ בכל מקרה פתחו קומפלקס אולמות קולנוע בגלילות והבטחתי ברגע של חולשה..... כמה עדיף הקיץ גם חם וגם יש ים ובריכה

אורא

New member
גנובית את במקום טוב באמצע../images/Emo70.gif

גם אני לא קראתי אף אחד מהספרים וגם אין לי כוונה לקרוא... הטלתי עליו חרם
למה
ממש לא יודעת לא בראש שלי לקרוא ופיתחתי נגדו אנטי...

גם הארי פוטר ../images/Emo35.gif לא ../images/Emo70.gif

אבל שמעתי על הקומפלקס הזה בפי-גלילות... ואני חייבת ללכת לראות שם סרט. אומי - אני בונה בגדול על מאטריקס 2 לקומפלקס הזה. אם תרצי, כשיגיע נקבע וניפגש שם. נ.ב. - תהייה, למה דווקא בפי גלילות שמו כזה דבר ענק ? ? ?

../images/Emo8.gifמקסימום חור בגרב../images/Emo3.gif

כי מעבר לפנטזיה וה"שיגועים" צריך חור בהשכלה בכדי לראות את הסרט. הסרט מלא קיטש, פעלולים דבילים ועלילה לא הגיונית לחלוטין (למרות שזו פנטזיה) ומתאים בהחלט רק לילדים. אבל ככה בנינו בשקט: אנחנו עדיין ילדות לא
אז מה איכפת לנו לראות? (עד שתגיעי לאילת, הסרט בטח יגיע אז נראה אותו ביחד)

omizu

New member
היה ארוך מאד, הילדים נהינו וגם אני

בכלל מוצאת שקל להנות מדברים שמהנים אותם עד שזה מגיע לקרבות........... עדיין אין ספק ששוקולד, להציל את גרייס ועוד כמה מועדפים עלי....

אני דווקא קראתי את כל הספרים

שיצאו עד עכשיו, ומאד נהנתי, את הסרט הראשון ראיתי עם הנכדים, אז מה זה אומר שאני סבתא מופרעת?

../images/Emo8.gif"מופרעת" לחלוטין ../images/Emo6.gif

אבל במובן החיובי של המילה. יישר כוח ל"אומץ" הרב שאת מפגינה בללכת עם זאטוטים לקולונוע ועוד לסרט שכזה. כל הכבוד

למעלה