מישהי אמרה לי בדייט

MmMm20

New member
מישהי אמרה לי בדייט

"אני תמיד אומרת לחברות שלי, אם הייתי גבר הייתי מזיינת מלא" יש לציין, שזה נאמר בלי הקשר מיוחד לשיחה. מה זה אומר?! למה שמישהי תגיד את זה? אותי זה הצחיק באותו רגע.

MmMm20

New member
האמת שלא

היא רצתה דייט נוסף (ככה היא אמרה בסוף הדייט..) אבל היא לא בשבילי.. בלונדה שטחית מצפון ת"א, ילדותית מדי ולא מעניינת.

The Lonely Lion

New member
מתוסכלת?

זה אומר שאם היא היתה גבר, היא היתה מזיינת מלא. הסיבה שהיא תגיד זאת היא כדי שאתה תדע.

yuli c

New member
חחח

האמת שהייתי יותר צעירה (לא שעכשיו אני כזאת זקנה
) גם אני אמרתי דברים כאלה... למה שמישהי תמיד דבר כזה? או שיש לה תודעה חברתית מפותחת
או שסתם זה נראה לה מאוד מגניב ומצחיק. בכל אופן לא הייתי לוקחת את זה לכיוונים מרחיקי לכת...

MmMm20

New member
לא לקחתי את זה לשום כיוון..

סתם רציתי לדעת מה עובר למישהי בראש כשהיא אומרת את זה.. איך היא מצפה שאני אגיב? אוציא קונדום מהכיס ואגיד לה "מזל שאני גבר. יאללה בואי לשירותים"?

DC400

New member
מה שהבלונדה רצתה להגיד לך

זה שבתור אישה היא "מזדיינת " מלא רק שכיאה לבחורה, היא אמרה את זה בעקיפין. אתה עוד הוכחה שחלקנו לא מחפשים בחורות כאלה

MmMm20

New member
אני באמת לא מחפש כאלה בחורות

אני מעדיף לבנות קודם קשר רגשי, לפחות שיהיה בסיס מינימלי לפני שעוברים לחלק הגופני. אני יודע שזה דיבור של בחורות, אבל להשיג מישי לשכב איתה זה לא אתגר בימינו, למצוא מישהי לקשר זה באמת משהו קשה.

DC400

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

yuli c

New member
תהרגו אותי שניכם...

לא הבנתי איך מה שהיא אמרה מתקשר בהכרח לזה שהיא "מזדיינת מלא" או שהיא רוצה מכם זיון כאן ועכשיו... לפעמים זה צורת ביטוי הומוריסטית צינית, שבאה על משקל ההבניה של "גבר מזיין מלא" (כי זה עדיין מה לעשות יותר לגיטימי לגבר מבחינה חברתית) וכדרך לשאול אותו איפה הוא על הסקאלה הזו... מעבר לזה שמה זה "בחורה כזאת"? לא ידעתי שאנשים מתוכנתים לרק סטוצים או רק קשר רציני ושאי אפשר לשנות את התוכנה :) מה שכן, אני מסכימה איתכם שלמצוא רק סקס זה לא אתגר בימינו (לרוב) למצוא קשר זה ה"אתגר".

לבחורות יש

סקס דרייב דומה מאוד לגברים, אם לא יותר.. אני די בטוח שהן נהנות יותר מאיתנו כשזה מגיע לסקס. הבעיה היא ההתניה התרבותית שמסווגת אותן כ'שרמוטות' ברגע שהן מתירות לעצמן להרגיש חופשיות לגבי המיניות שלהם. שמת לב פעם איך בחורות בחו"ל (תיירות לדוגמא, למשל בתגלית) משחררות כל רסן ו'משתרללות' חופשי? הן יודעות שאף אחד לא ידע ולא תודבק להן התווית 'שרמוטה'.

למעלה