מישהו...

Flame

New member
מישהו...

מישהו אולי מכיר אתר של תכשיטים כאלה... פנטאגרמים כו´... אני גרה בפאקינג אילת אז אין בדיוק איפה לקנות...

vergan

New member
ת"א דיזינגוף "תומר"

יש שם כל מיני כאלה חוץ מזה בפסטיבלים והופעות יש מוכרים לרוב

Tiger Eye

New member
את אילתית?

צרי איתי קשר באיי סיק או באימייל. סמרניקית גאה! סילאן

Darkness Within

New member
יקירתי!

ישנה חנות נחמדה באילת שנקראת "עולם היצירה" או משהו כזה בתכלס יש שם קופסאות מלאות חרוזים ובין השאר גם תליונים, אני חושבת שיש שם כמה פנטאקלים נחמדים, אני את שלי השגתי בשאנטי, אבל כבר לא מוכרים שם. May the godess be with you

Flame

New member
אני...

כבר הספקתי לבקר בשאנטי, ולא מצאתי... על עולם היצרה לא חשבתי! תודה
שלך flame

על "תומר"...

אם תחליטי לנסוע לתל-אביב ולראות מה יש ב"תומר" - אל תטרחי. חנות של פריקים (שום דבר נגדם כמובן!
), מלאה בפנטגרמס מסתם מתכת שיצקו במפעל... שום רגש, שום מאמץ בהכנה שלו!
המלצה שלי - תמצאי בארץ או תזמיני מחו"ל פנטגרם - שיהיה מכסף! זאת מתכת יקרה (יחסית לכל הזבל שמוכרים בכל פסטיבל בארץ), הזמנתי פנטקל קטן ויפה מכסף ב-15$ מחו"ל, הגיע תוך שבוע עם צמיד כסף מתנה. ועוד חבר שלי הזמין את אותו אחד, ושמים לב שזאת עבודת יד. לדעתי ממש כדאי לך להזמין

medichi

New member
יש ב"עידן החדש"

מול הבימה,פנטגרם מכסף (אני חושב) די גדול,ואם אני לא טועה הוא עולה 99 שקל. אני אישית קניתי אחד יצוק,זול ב תומר,לא כל כך מפריעה לי איכות המתכת או חוסר הרגש של המכונה שיצרה אותו

MsPiggy

New member
!Say Yes to Vodka

אל תעליב את החנות הזאתי, קניתי שמה את הסיכה שלי שכתוב עליה "Say Yes to Vodka" וגם עוד סיכה שכתוב עליה "Weirdo" את זה דווקא כדאי לקנות - כל תמיד מחמיאים לי עליהן :)

frank n furter

New member
לי יש סיכה

של פנטגרם סיכה שכתוב עליה סריאל קילר סיכה של רוקי (...) וסיכה שכתוב עליה "טרוסט מי איים א דוקטור" (בין השאר, ציטוט מ"שוק טריטמנט", המשך לרוקי...) (...)

dopey_wizard

New member
זו היא מלחמה!

אכשיו תראה את האוסף שלי: -אנרכיה -פאק אוף -פאק יו -אי הייט פיפל (לקרוא באנגלית) -פנטאגרם הפוך -קורן -ירון מי עדן -ו..סיכה מיוחדת שכתוב עליה: DONT FUCK WITH ME (מיועד לגס...) ---> דוד

MsPiggy

New member
אני מצטערת אבל

ה Say Yes to Vodka שלי וה Weirdo פשוט כל כך יותר טובים... והנה עוד כמה דברים חמודים שראיתי: I swallow I like oral sex Fuck off, ugly - נורא אהבתי את זו :), הפאק אוף פשוט יותר מוצלח עם האגלי. ואחרון... You´re only reading this to stare at my breast

The Wraith

New member
לי יש סטיקר בחדר..

שאומר: היכונו לביאת משיח! [משחק המחשב ינחת על המדפים בקרוב...]

dopey_wizard

New member
ולי יש

סטיקר כזה: "נ-נח-נחמ-נחמן מת מזמן" ---> דוד (כרגע התעוררתי, ונגמר הקפה , מישהו יכול לעזור ...?)

Jerald_Admonds

New member
דווקא באילת

קניתי את הפנטאגרם הראשון שלי.. הדוכנים בטיילת מפוצצים בתכשיטים כאלו! בין השאר גם איכותיים...

אוי נו באמת! פנטאגרם זה-

כשקודקוד אחד מופנה למעלה - הקודקוד הזה מסמל את הרוח, האל, או במה שמאמינים בו (יכול להיות אפילו בעצמך)... כוח עליון!
ושאר ארבעת הקודקודים כל אחד מסמל אלמנט אחד (מים, אש, אויר, אדמה). הוא משמש בכישוף כשאתה רוצה לקרוא לאלמנט (או יסוד... אותו דבר) מסויים או אל כולם שיעזרו לך איכשהו בכישוף ... פנטאקל - פנטאגרם עם עיגול מסביב, מסמל את האדם ועיגול - כאילו מגן מסביבו, משמש להגנה נגד כישופים בדרך כלל, לסמל אדם מוגן שרוצים לעשות עליו כישוף או אדם בכלל. אני אישית מוצא את הפנטאגרם והפנטאקל צורות מאוד מעניינות! ואת הפנטאגרם הראשון שלי קניתי בלונדון במוזיאון השעווה סתם כי אהבתי את הצורה

Tiger Eye

New member
ובכן

כבר לא, הדוכנים בטיילת לא מה שהם היו פעם. בקשר לתומר, ממש חבל לך על הזמן... סתם יקר מדי. אחותי הפנתה אותך לעולם היצירה, שם אני קניתי את הפנטקאל שלי (מוכרים אותו שם כמו חרוזים), חבל שלא יכולתי למצוא אחד במקום יותר נורמאלי אבל לא נורא. תליתי אותו על שרוך מסאטן ועכשיו אני מאושרת!

vergan

New member
הפנטגרם... (תם תם תם!!!)

אני לא רוצה להסביר את המשמעות שלו כי אם אני לא טועה יש יותר מפרוש אחד פנטגרם זה בעצם ה"סמל" של השטן כפי שרבים חושבים אני לא שטניסט ואף פעם לא בדקתי עם זה נכון פנטגרם זה גם חרמש (או מחומש שכחתי) אם תרצה או מגן דוד בצורתו הקדומה יותר מהנוכחית

frank n furter

New member
ועכשיו מה הוא באמת מייצג! תם תם תם!

הפנטאגרם בוויקה מסמל את חמשת היסודות מים, אדמה, אויר, אש ורוח בשטניזם משתמשים בפנטאגרם הפוך

למעלה