מישהו..?

Hagai007

New member
מישהו..?

אממ...אחרי שבכל הסימוליצות של המרכז הארצי קיבלתי בממוצע 730 ככה... עשיתי היום סימוליצה של קידום....וקיבלתי...601... =:::::[ בא לי למווווווווווווות (בפסיכו הקודם שעשיתי בקידום תיכון וקיבלתי 608...עם חרישה רצינית של רק 3 שבועות...עכשיו חצי שנה אני לומד כבר!!!) למישהו יש מושג....על סימולציה מס' 2 של קידום...(מהחוברות האדומות שלהם...) מה קורה שם? זה שהם קשות? שאני לא מספיק מוכן? הפרש של 130 נק' מהמרכז הארצי!!!!! תודה מראש על התגובות Hag-(o) <3-E

SHARON 103

New member
שמע...

לפי מה שהבנתי הסימולציות של קידום הן יותר מידי קשות והן לא הכי משקפות. כמו כן כנראה שגם הציונים שקיבלת באוגדן גבוהים יותר מידי (איזה בחינות אלה? האחרונות?) אני אישית מהמר שאתה כנראה קצת יותר מהאמצע בין השניים. זאת אומרת משהו כמו 680-685..... תעשה סימולציות של לחמן/גבע ואז תגיד לנו כמה יוצא לך....... לדעתי חבל על השביזות..... go on........

Hagai007

New member
אין לי גבע/לחמן...

אבל היו לי כמה פרקים בודדים של גבע...שאם אני מנסה לתרגם את זה לציון זה יוצא איזה 700 וקצת.. אז אתה אומר שזה משקף..? זה הפרש של בערך 100 נק' מקידום....מפחידים הקידום האלה... Hag-(o) <3-E

SHARON 103

New member
לפי מה שהבנתי מאחרים

הסימולציות של גבע יחסית משקפות כי הן קצת יותר קשות מהרמה של האוגדן (שידוע שהרמה שלו קצת נמוכה משל הבחינה עצמה). לחמן אם אני לא טועה גם קולעים למטרה....... קח את קידום בעירבון מוגבל.....

S a s h o K

New member
מוזר אבל...

מס' אנשים שעשו את הבחינה בפברואר (גם מהפורום) אמרו שהמבחן היה ברמה של האוגדן...

SHARON 103

New member
תקרא בשרשור של הציונים ש...

שאמרו שהמילולי לפחות היה קשה הרבה יותר מהאוגדן וגם מחלק הסימולציות... נראה לי שמישהו בשם "סלוניק" אמר את זה.... ניתן רק לקוות שהרמה לא תהיה מטורפת..שיהיה סביר....

S a s h o K

New member
טוב אבל...

קשה אז לכולם... אז צריך לדאוג לטעות פחות וזהו :) רגע אבל יכול להיות מצב שבו נגיד מישהו טעה במילולי ב5 שאלות נגיד אבל זה מס' הטעויות הכי קטן במועד או משהו אז הוא יקבל 150 במילולי?

SHARON 103

New member
פעם היה על זה דיון בפורום

יש כאלה שאומרים שמי שטועה הכי פחות הוא זה שמקבל את ה-800 (כי זה יחסי.... על אותו עקרון כמו באוניברסיטה אם אני לא טועה) ויש כאלה שאומרים שזה לא קשור בכלל וכדי לקבל 800 אז הכל צריך להיות מושלם יעני, חלק בלי טעות אחת!!!!! אני לא יודע מי צודק......... שיהיה... יאלה , טסתי ללמוד

SHARON 103

New member
יש לי שאלה אליך...

מה זה ...........Hag-(o) <3-E?????? חשבתי שזה החתימה שלך אבל מסתבר שאתה כותב את זה בכל הודעה... מה זה אומר?

Hagai007

New member
החתימת אינטרנט שלי...

לאדע למה לא הוספתי את זה לחתימה האוטומטית...=] טוב..אז זה כבר יותר מרגיע...אם הרמה שלי בסביבות ה700 וקצת בגבע ו730 באוגדן אז יש לי סיכוי לעבור ת'700 ברמה שלי כרגע (ובעוד 3 שבועות..)...? Hag-(o) <3-E

למעלה