מישהו... נמצא בנ.ל.ס מחר בערב במקרה? אני שם ב-7 P=
R R a m i D i s n e y New member 24/11/06 #2 אני לא, לצערי... אבל שבוע הבא אמור להיות לי סשן P: אני מת אבל לדבב פעם אחת ביום שבת... נשמע כזה כיף XD אבל יש אוטובוסים ביום שבת והכל כרגיל? או שהתחבורה הציבורית מתנהלת באופן שונה כי זה יום שבת ולא יום חול?
אני לא, לצערי... אבל שבוע הבא אמור להיות לי סשן P: אני מת אבל לדבב פעם אחת ביום שבת... נשמע כזה כיף XD אבל יש אוטובוסים ביום שבת והכל כרגיל? או שהתחבורה הציבורית מתנהלת באופן שונה כי זה יום שבת ולא יום חול?
A avi 88 New member 24/11/06 #3 אין תחבורה ציבורית יום שבת אני לא חושב שיש תחבורה ציבורית ביום שבת בטח לא של החברות הגדולות כמו אגד... אבל אתה יכול לשאול..
אין תחבורה ציבורית יום שבת אני לא חושב שיש תחבורה ציבורית ביום שבת בטח לא של החברות הגדולות כמו אגד... אבל אתה יכול לשאול..
S Stageman New member 24/11/06 #5 אין תחבורה ציבורית בימי שישי שבת זה ידוע יש אבל כמה מוניות שירות שפועלות מכל מיני איזורים
R Reichan New member 24/11/06 #6 אין כותרת! הא!!! זו פעם ראשונה שאני מדבבת בשבת. אני אגיד לכם אם יש הבדל P= לדעתי צריך איכשהו לטעם עם נלס שכולנו נבוא באותו יום להקלטות ואז נשתה ארומה אח"כ XD
אין כותרת! הא!!! זו פעם ראשונה שאני מדבבת בשבת. אני אגיד לכם אם יש הבדל P= לדעתי צריך איכשהו לטעם עם נלס שכולנו נבוא באותו יום להקלטות ואז נשתה ארומה אח"כ XD