מישהו ...

מישהו ...

או מישהי חייבים לעשות לזה סוף ... צריך שיהיה נגד זה חוק ואותו לאכוף כל סוף שבוע אותו הסיפור .... אחת אחרת נראית כמו תמרור.. אז היא שואלת : אז מה אתה אומר על האדום בשיער ? ואני שואל את עצמי מה גורם להן לכולן ..לעשות את אותו הדבר ? לא , זה לא כזה מדהים בכלל ובעניין מיוחד .....כנ"ל זה מין טרנד כזה של " אני נועזת שובבה ושונה " רק , רק לך יש כזה בשכונה ... אז רק שתדענה נשים .. זה לא רחוק מאלה שצובעות בשחור שורשים.. ומתי כבר תפנימו אלוהים ירחם שאנחנו אוהבים את השיער הטיבעי שלכן... סר וילהלם- מחזק הגוונים

Sודית

New member
עשית לי ת´יום....

עשית לי ת´סוף שבוע... עשית לי את כל השבוע... עשית לי ת´חודש.... את השנה הקרובה... עשית לי ת´חיים... לא צובעת יותר....תודה... תאהב אותי, גם עם אפור בשורשים??? סודית מצאה פתרון

א י ל ה

New member
סליחה

שאני נושמת, באמת, אבל אני כבר אחרי. ההפנמה, זאת אומרת. הפנמתי כבר ש"אתם" אוהבים "אותנו" בשיער הטבעי "שלנו". מזמן אפילו. אבל מה, בכל זאת בא לי לצבוע. פעם ככה ופעם ככה. ולגזור קצת פה וקצת שם. כמו בגד שמתחלף, או עגילים. אז אני באמת מתביישת ומתחננת לסליחה, אבל העזתי וצבעתי ועשיתי לי חג. לא "בשבילכם". בשבילי. אני, זאת שחיה בגוף הזה ומתחת לשיער הזה. התסלח? א י ל ה גם לי יש קווים אדומים

למעלה