מישהו... מישהו פה רוקד בראשון לציון?!
P pupi dance New member 29/6/06 #5 מכירות.. אתן מכירות איזו מורה שקוראים לה שירלי וייס? ומי שאצל ורדה...יש לך מורה לבלט בשם דורית?
ר רקדנית1 New member 29/6/06 #6 אני מכירה את שתיהן. שירלי וייס עושה את הכוריאוגרפיה למסיבת סיום שלי (אני בכיתה י"ב) ואת דורית אני מכירה גם כי היא רקדה בלהקת גוונים והיא מורה לבלט בסטודיו שלי לבנות היותר קטנות. איפה את רוקדת?
אני מכירה את שתיהן. שירלי וייס עושה את הכוריאוגרפיה למסיבת סיום שלי (אני בכיתה י"ב) ואת דורית אני מכירה גם כי היא רקדה בלהקת גוונים והיא מורה לבלט בסטודיו שלי לבנות היותר קטנות. איפה את רוקדת?
P pupi dance New member 30/6/06 #7 אני... אני רוקדת אצל שירלי וייס... איזה חמודה היא נכון? יום ראשון יש לנו הופעה...
ר רקדנית1 New member 30/6/06 #8 כן היא חמודה. שיהיה לך בהצלחה בהופעה ! הופעת סוף השנה של בית הספר שלי היא ביום שני . איך את מכירה את דורית?
כן היא חמודה. שיהיה לך בהצלחה בהופעה ! הופעת סוף השנה של בית הספר שלי היא ביום שני . איך את מכירה את דורית?
P pupi dance New member 2/7/06 #14 תודה... ובהצלחה גם לך! איזה כיף לך את מסיימת..אני רק עולה לט' בעעע ואת דורית אני מכירה כי היא לימדה אותי שנה שעברה קלאסי... מאיזה בצפר את?
תודה... ובהצלחה גם לך! איזה כיף לך את מסיימת..אני רק עולה לט' בעעע ואת דורית אני מכירה כי היא לימדה אותי שנה שעברה קלאסי... מאיזה בצפר את?
ב בוביתוששששש New member 1/7/06 #12 יאאיי אני מכירה אותך!!!!!!!!! יעני ראיתי אותך פה ושם.. את עולה לי' נכון?