מישהו?

מישהו?

מוכן להחליף את המטפלת שלי עד יום חמישי? אוף! רע לי.. ובמקום להיות במיטה בשעה כזו, אני נכנסת לפורום, מחפשת נפש חיה. דווקא עכשיו, יש לי דחף לשפוך הכל, דווקא עכשיו?! אז אני מזהירה.. זה אולי יהיה קצת ארוך.. ואולי משעמם.. אבל לא אכפת לי שדיווה תמחוק את ההודעה.. העיקר שאני אכתוב. אולי כך אצליח לישון. לפני שעה יצא ממני, הבחור שכ"כ אהבתי. שנתיים אנחנו בקשר, כן לא, לא כן.. קשר שרק מזיק אני יודעת. אבל הסכמתי שהוא יבוא היום, כי רציתי חיבוק ונשיקה, אבל לא כאלה.. כמו שקיבלתי, אלא אמיתיים וכנים! אני חייבת להכניס לעצמי לראש שזה לא זה.. שהוא ואני זה שני דברים שונים, שמגיע לי קצת יותר. טיפה. אני רוצה לתפוס את הבחור שאמר לי אתמול "חשבתי שאמרת לי שאת רזה", אז מה אני אם לא רזה?! איך ייתכן שכולם אומרים שאני בסדר.. שיש לי אחלה גוף.. והוא פתאום בא ואורמ אחרת??? איך להחזיק את עצמי ולא להקיא אח"כ.. איך?! אני רוצה להיות רזה! רזה כמו שהוא חשב שאני! אני רוצה ללכת לפסיכולוגית שלי, לספר לה! לבכות. להגיד לה שאני אוהבת אותה ושאני מבטיחה להיות מטופלת טובה, אני רוצה לספר לה ה-כ-ל! בלי לחשוב, בלי לעצור. אני גם נורא מתגעגעת לעו"ס שטיפלה בי בצבא, כ"כ רוצה אותה! רוצה להראות לה מי אני עכשיו ומה אני עושה, להראות לה שגדלתי שהפסקתי עם השטויות. אני רוצה לחזור לתקופה שבה אני וכל החברות היינו גרעין בלתי מנוצח! היום.. זה כבר אחרת, כל אחת חיה בעולם שלה... כלום כבר לא אתות הדבר. אני רוצה לעזוב את הלימודים שלא מפסיקים לתסכל אותי, שגורמים לי להרגיש כישלון.. שמוציאים את הרע שבי, הרי ברור שאני לעולם לא אסיים את התואר הזה! ברור! אני לא רוצה לחזור לעבודה מחר.. פשוט לא רוצה! אני רוצה שיואהבו אותי.. אני רוצה חיבוק אמיתי.. אני רוצה שיהיה לי טוב.. אני רוצה להיות נורמלית.. למה המועקות האלה? למה? למה ההרגשות האלה? אני עושה כמיטב יכולתי.. מחיייכת בלי הפסקה, אוהבת כל מה שזז, עוזרת על חשבון הנפש שלי.. על חשבון עצמי! טוב.... זהו.. הוצאתי ואולי עכשיו אני ארדם. כבר מאוחר.. וב-08:00 צריך להיות על הרגלים.. עוד 4 וחצי שעות יום חדש יתחיל.. ואני..? אני רק מקווה שיהיה יותר טוב מהיום! לילה טוב! תודה!

קרן ../images/Emo24.gif

מקווה שהבוקר דברים נראים יותר בהיר והשמש קצת יצאה לה אני.. ואני מאמינה שיכולה להגיד בלב שלם אנחנו כאן להקשיב לך <ולא, לא מוחקת!!> קוראת שוב ושוב שהמשקל שלך מעסיק אותך מאוד זה בגלל שאת מחליטה, אולי הגיע הזמן לתת לו קצת פחות מקום בחייך לנסות ולהתמקד בדברים נוספים את נורמאלית וככל שתביני יותר מהר ככה יהיה קל :) <מוכנה לכתוב לך את זה 100 פעם לפחות ולהגיד את זה יחד איתך> לכל אחד יש את השדים שלו , מי יותר ומי פחות ואנחנו חיים ומנסים להתמודד איתם אל תרימי ידיים כי בסוף הגשם תצא לך הקשת שתראה לך דברים צבעוניים יותר ואל תתנצלי על היותך את!! כי את מיוחדת בדרכך שלך עולם ומלואו: קרן אור אחת
שולחת מלאאאאאאאאאאאא חיבוקים אורית

דג שמש

New member
אם קשה לך לפעמים לחשוף את מה

שאת מרגישה בפני המטפלת, זה לא אומר שאת מטופלת לא טובה... אבל את יכולה להדפיס את מה שכתבת כאן ולהביא לה, אולי זה יעזור לך? ברגעי האמת לפעמים קשה יותר לספר על מה שבאמת רוצים, ואת יכולה לנסות לחשוב איך בכל זאת מתגברים על הקושי לשתף. לפעמים כתיבה היא דרך "לשמר" את הרגשות של עכשיו, בשביל אחר כך להביא אותם לפגישה.

../images/Emo24.gif ממי תוציאי הכל כל עוד אפשר

הוא לא שווה את הכעס, העצבים או המחשבה עליו ורזה זה לא בהכרח יפה....
לינוי

תודה חברים!

מרגישה יותר טוב.. ועכשיו אני יוצאת לפגוש את הילדה המקסימה שנולדה אתמול
מחכה לראות את העיניים התמימות, את החיוך הטהור.. להריח את הריח ולחבק חזק חזק.. תודה על התגובות החמות.. אוהבת

אתם לא מבינים!!!!

חזרתי מהילדה המקסימה הזו... בובה מדהימה!!!!! עינים כחולות... אף קטנטן.. חיוך מדהים... החזקתי אותה קרוב קרוב.. לחשתי לה שאני אוהבת מאוד.. אלה היו שעתיים של אושר!!!! אני לא יכולה לתאר מה הרגשתי.. זה עצום.. ענק! פשוט מקסימה!

איזה כייף לך, אני מקנאה בך- זו

הרגשה עילאית, איך יקראו לה דרך אגב?!
לינוי

באאאממממתתתתתתת???!??!???!??

איזה יופי..חחח... מזל טוב... כשהיא תגדל תגידי לה שאני לינוי ה3 בארץ אחרי בחור- הראשון בשם לינוי (רקדן סטפס מעולה), ועוד לינוי ה-2, בת25 מהצפון..חח.. ואני לינוי הראשונה באילת.. וכל הזכויות שמורות...
לינוי

סלינוש

New member
היי קרן אור...

פיספסתי אתמול את השרשור ועל כך אני מתנצלת... כמה הדברים שאת כותבת נוגעים... הפחדים, המחשבות, השאלות... זה יכול להטריף את הדעת לפעמים... אני.. אני מרגישה אותך.. טוב שאת יודעת שהכתיבה מקלה עלייך, וטוב שאת משתמשת בזה. ואל תתנצלי... כל כך מרגש לראות איך חברי הפורום מגיבים, מחבקים, אכפתיים, זה מדהים אותי. שמחה לשמוע שיותר טוב לך, ובאמת איך לא, אחרי שהייתה לך חוויה כזו?.. כששואלים אותי מה הדבר הכי יפה/טוב בעולם, אני תמיד אומרת - תינוקות שרק נולדו... זה הדבר הכי מדהים, הכי טהור, הכי מרגש והכי מלא אהבה שיש... מחבקת,
ואני כאן אם תרצי...

הילדה

של חברה מאוד מאוד קרובה.. שלפעמים משמשת כאמא, כפסיכולוגית, כאחות גדולה.. אחת מהאנשים שלא משנה מה יקרה היא תעמוד לצידך. ותודה, אני מרגישה קצת יותר טוב. ובחמישי בטוח ארגיש עוד יותר טוב..

מרק בצל

New member
אוקיי

כמה זמן את בטיפול? ומה נותנת לך ההרגשה של המפגש? כלומר, למה את כל כך מצפה לזה? אחר כך תרגישי אחרת? מצטער אם אני נשמע בור ועם הארץ, אבל אין לי מושג איך זה עובד, אם כי זה מאוד מאוד מאוד מאוד מעניין אותי כל הקטע הזה

למעלה