מישהו

tal901

New member
אתה יודע למה לא עונים לך?

כי רק מי שיש לו היתר לכידה משמורת הטבע יכול ללכוד נחשים. גם אם זה רק לתפיסה ושחרור.... בקיצור תצלצל לרשות אם הם יתנו לך היתר לכידה הם גם יגידו לך איפה אפשר להשיג ציוד מתאים. אנשים בפורום הזה לא מעוניינים שסתם מישהו ילכוד נחשי ארץ ישראל מהסיבה הפשוטה שזה אסור. אם אתה לוכד נחשים מוסמך לא הייתה צריך לשאול את השאלה הזאת. ואני לא אומר את זה כדי לזלזל בך [חס וחלילה] אבל סתם בשביל לתפוס נחשים.............

hod4

New member
טל הוא רק ילד בין 12 13

הוא חושב שזה משחק אין מצב שיתנו לו בזמן הקרוב גם אני לא חושב שהוא יודע מה משמעות של ארס כי הוא נותן לאח שלו להחזיק פעם ראשונה נחש צפע בראש וכמובן שהוא גם קיבל הכשה אולי היה לו מזל שלא נישר משהו רציני או כריתה של אצבע בקיצור זה לא בישבילו אולי שיגדל וילמד יותר אז תוכל לדבר על ציוד לתפיסה

אמרתי כבר

שבזמן הזה לא ידעתי שיש חוק בארץ נגד תפיסת נחשים. (חזרתי בידיוק מטיול בניו יורק ששם אין נחשים ארסיים).

tal901

New member
יופי.

אני שמח שאתה יודע את ההשפעות. אבל אין קשר בין הידע שלך לזה שעדיין אסור ללכוד נחשים בלי היתר מרשות שמורות הטבע. ואם היה לך היתר כזה הייתה יודע איפה להשיג ציוד לכידה.... שוב,אני לא מזלזל בך אבל יש חוקים וצריך לציית להם. אתה חושב שאני לא רוצה איזה שפיפון בבית? [ואני מטפל בכאלה] אבל זה לא משנה את העובדה שפשוט אסור.

למעלה