מישהו?

Seidman

New member
פורום צוותי חירום

"אמבולנס מיילל, בכביש עוברת ניידת" ("נמס בגשם", יעקב גלעד). האמבולנס? בדרכו לעוד אישה ש"לא נושמת", חוסר הכרה, נסיון התאבדות או "סתם", תאונת דרכים. בניידת שוב מבקרים את הילד הזרוק על הספסל בחוף הים, ההוא מאתמול, שלשום, לפני שבוע. אמצע הלילה, ושוב החולה בחדר 8 בפרפור. שוקים וקצת תרופות, ושוב שקט, עד לפעם הבאה... קורה, קרה. נשמע מוכר? אם מבחינתכם, זהו תיאור של עוד יום שגרתי, אז הגעתם הביתה! אפשר להתרווח, להכין קפה, מיד יוגשו הוופלים... זהו פורום צוותי חירום בפורטל תפוז, בית חם לאנשי מד"א ובתי-החולים, משטרה ומשא"ז, כיבוי אש, יחידות החילוץ וההצלה השונות וצה"ל. הוא הוקם ב-13/3/2002 על ידי ענבל, אחות בחדר מיון. כאן המקום לשתף, ללמוד, להתלבט ולהתפרק, למצוא תשובה לשאלה מציקה ולתרגל את התאים האפורים, לפגוש עמיתים מהארגון שלכם ומצוותים אחרים... "לשתות קפה" ביחד! קצת על המנהל הנוכחי... שלום, שמי עמית, אני סטודנט לרפואה באוניברסיטת בן-גוריון, חובש מתנדב ומדריך במד"א. אל עולם הרפואה נחשפתי בפעם הראשונה כחובש קרבי בצה"ל ומאז אני מנסה להכחיש את ההתמכרות . מקווה לראות אתכם בפורום! כמו כן אני מצטרף להודעת המנהל המקורית של ענבל, ומדגיש: הודעות בפורום בעלות שפה שאינה מקובלת, קללות, גידופים, אאוטינג לא רצוי לאנשים, השמצות כלפי אנשים או מוסדות מסויימים יימחקו מיידית. בבקשה להקפיד על שמירת פרטיות של המטופלים – בכל תיאור של מיקרה אין להכניס פרטים מזהים כגון שם , מיקום וכו... יש לשמור על חסיון סודיות רפואית בכל מיקרה. תהנו עמית amitp - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - הודעת המנהל המקורית של inbale, מיום ה-13/3/2002: שלום וברוכים הבאים לפורום ``צוותי חירום`` נעים מאוד. קוראים לי ענבל. קצת לתת רקע עליי : עברתי קורס קדם צבאי לחובשות בצבא , התנדבתי במד``א ויש לי תואר ראשון בסיעוד. אני עובדת מזה חמש וחצי שנים כאחות בחדר מיון. פתחתי את הפורום הזה כדי שתהיה נקודת מפגש ייחודית לנו העוסקים במקצוע כל כך תובעני וקשה . עבודת המשמרות השוחקת התגמול הזעום וחוסר ההכרה בחשיבות המקצוע מקשים על תפקודינו ותורמים לשחיקה. בפורום הזה נוכל לדבר על הכל : חוויות קשות שעברנו, לדון על נושאים מקצועיים הומור שחור ייחודי לנו ובעיקר ליצור אווירה טובה וחברית. הודעות בפורום בעלות שפה שאינה מקובלת, קללות, גידופים, אאוטינג לא רצוי לאנשים, השמצות כלפי אנשים או מוסדות מסויימים יימחקו מיידית. בבקשה להקפיד על שמירת פרטיות של המטופלים – בכל תיאור של מיקרה אין להכניס פרטים מזהים כגון שם , מיקום וכו... יש לשמור על חסיון סודיות רפואית בכל מיקרה. ענבל inbale (לקוח מהודעת המנהל).

למעלה