מישהו...

• פותח הנושא a9981
  • פורסם בתאריך

a9981

New member
מישהו...

היה במפגש ברחובות ? יכול לספר איך היה ? אם בכלל היה ?

sahar sh

New member
הייתי שקוע בגופה הלוהט של החשפנית -

כך שלא שמתי לב בכלל לטעמו של הקפה... סהר.

shuky63

New member
אני בפורום הנכון???

אין אזהרה למבוגרים בלבד בכניסה לפורום

shuky63

New member
כבדים אתם

איך מ8-11 משתתפים זה הגיע לזה שהגיעו 2-3 סהר כמו שאמרתי לך כדי שיהיה מפגש צריך 30 הבטחות כדי שיגיעו 5-6 להבטיח זה שונה מלהגיע אבל ביום חמישי הקרוב יש מפגש אמבי ורחובות לא רחוקה מתל אביב וכולם מוזמנים

stkachov

New member
גם בתל אביב

תהיי חשפנית ??

littlef

New member
היי

למישהו יש הערכה כמה אנשים יהיו במפגש של אבמ"י?(פחות או יותר)

stkachov

New member
מה זה חשוב??

לפי זה אתה קובע אם להגיע או לא? ומי יכול לתת הערכה שכזאת...פעם באים 20 ופעם באים חצי מזה ופחות. אבל אף אחד לא יכול לראות את העתיד. אם כל אחד יגיד לעצמי שאני אבוא רק אם אני אדע שעוד אחרים יבואו, בסוף אף אחד לא יגיע בכלל.

shuky63

New member
בדרך כלל באים 5-12 אנשים כשהמפגש

האופטימלי הוא עם 7-8 אנשים(מספיק אנשים כדי שיהיה מענין אבל לא יותר מידי, כדי שלכל אחד יהיה מספיק זמן לגמגם) עוד לא הצלחנו ליצור מודל חיזוי למספר האנשים שיבואו.זה לא קשור בנושא המיפגש,ביום בשבוע... פשוט בכלום.

a9981

New member
שוקי..

איך אתה יודע כמה הגיעו ? כל נסיון להוציא את המידע הזה מסהר נתקל הקיר..

shuky63

New member
לדעתי לך ולכל מי שלא בא למפגש

אין זכות לשאול את השאלה הזאת כמה הגיעו. אני לא שאלתי רק ניחשתי על סמך מידע חסוי. אם באמת אנשים הבטיחו לבוא ולא באו זה ממש לא יפה וגם מוציא את הרוח ממפרשיו של כל מי שרוצה לארגן מפגשים כאלו.

אני בטוח שאני אבוא <תבואו חברה

אני חושב שאני אבוא,ומקווה שאנשים יבואו גם,בטח יהיה מעניין מי שלא בא אף פעם אני מקווה שיחליט לבוא סוף סוף

a9981

New member
שוקי...אני

לא הבטחתי שאני אגיע, אפילו -לא- אמרתי ש-שאולי- אני אגיע. וחוץ מזה, מה הסודיות ? הרי אם היו באים 8-9 אנשים אף אחד לא היה מנסה להסתיר את זה...מישהו עושה פה תחרות אם מישהו אחר ?

למעלה