מישהו

barak17

New member
מישהו

יכול להסביר לי למה השם שלי לא מופיע ברשימת האנשים שמשתתפים בפורום??

Tangled_Heart

New member
אני אתנדב...

אתה צריך להגיע למכסה מסוימת של הודעות כדי להכנס לרשימה, אני כאן איזה חודשיים ועוד לא נכנסתי (למרות ששיניתי ניק ניים לפני כמה ימים, מה ששם אותי בנקודת ההתחלה) אז זהו...בהצלחה להגיע למכסה שכרגע עומדת על משהו כמו 190 נראה לי...אולי יותר רוני. : )

leeloo

New member
רוני,

האם זו מקריות או יד הגורל ששתינו הגבנו בדיוק באותה שעה ודקה?!

Levinzone

New member
יד הגורל לפי דעתי

זה הכל בגלל הפרסומות האלה של ``פה``.... it`s evil i tell you! evil!!! וחוצמזה, תראו את החנון הזה, יש לו פלאפון בצבע אחד. -יעל-

leeloo

New member
אז ככה:

ברצוני להפנותך לטבלה הקטנטנה למטה (כן, זאת שהסתכלת עליה מקודם) ואם תשים לב טוב טוב, תראה שהטבלה היא בעצם טבלה קטנה שאינה מכילה את כל חברי הפורום. אלו שכן נכללים בטבלה היו צריכים לרשום המון המון המון המון הודעות בשביל להיכנס לטבלה! As should u! אז אם ליבך חפץ בכניסה לטבלה- רשום! איי סי! רשום! ואחרי שתמלא את המכסה של 170 הודעות בערך, תכנס לך בחופשיות לטבלה! זה אולי ייקח זמן- אבל כל אחד יכול לעשות את זה! בהצלחה!

kirk hammet

New member
רגע רגע !

אל תקשיב לה סתם !!!!!!!!!!! היא מדברת את דברי השטן !!!!!!!! אל תכתוב סתם כשיש לך מה לומר - תכתוב ואל תדרדר את הפורום הזה יותר ממה שהוא מדורדר

leeloo

New member
לא נסחפנו הא?!

כמה סימני קריאה... להרגע בבקשה להרגע.... כל מה שהתכוונתי זה שירשום ואז הוא יגיע לטבלה, שלא יצפה שזה יפול עליו מהשמיים... זה הכל... לא התכוונתי שירשום שטויות! ולדעתי- הפורום לא מדורדר בכלל... זו סתם הסחפות Over רגשנית.... אולי הוא נהפך טיפה לצ`אט, אבל יש הרבה יותר אנשים עם הרבה יותר דעות שרושמים פה- וזה בדיוק מה שנחוץ לפורום- ריבוי דעות! לא כולם בדעה אחת! אז אני לא מבינה מה כל ההרגשות מכך שהפורום הוא ``לא כמו שהיה``...כמה עצוב.... באמת!!....

kirk hammet

New member
הוא דווקא כן

הנושאים ממש ממש ממש ממש ממש ממש משעממים , ההודעות ממש מפגרות חבל ואני הולך לשקוע במיטה ביי

rastotman

New member
זה ריבוי דעות זה?

הבעיה היא לא שהפורום עמוס [באנשים], כבר עברנו תקופות יותר קשות, אני לא אגיד שבכלל לא מפריעים לי השמות החצי מוכרים שמחליפים את השמות המאוד מוכרים, אבל אני חושבת ששיפרנו את קליטת העלייה שלנו מאוד מאז התקפת הזעם האחרונה על אנשים[מים] לא מביני חוקי פורום בילתי כתובים. הבעיה היא שכל אחד כותב עוד ועוד תגובות, ככה שנישאר פחות זמן לכל תגובה, והופסי דייזי, הפורום נעשה מעט יותר צ`אטי. וגם טיפה מישתנה צורת הכתיבה. אני לא רוצה ללחוץ או משהו כזה, אבל כשראיתי שנעל חושבת שהיא זכר פתאום- שאלות קיומיות בקשר לצימצום השעות שאני פה פה פה התחילו לצוץ בי. אבל בואו ניסלח לעצמנו- מייק פיפי, נוט וור :)

*may*

New member
בפעם הטריליון-

יש מס` מסויים של הודעות שאתה צריך להגיע אליו כדי להיכנס לרשימה. אני חושבת שזה עומד כרגע על 130+ אבל לא בטוחה.. חוץ מזה שזה ממש לא משנה אם אתה כתוב שם או לא.. אם אתה כותב בפורום אז מה אכפת לך אם השם שלך מופיע שם או לא ? זאת סתם רשימה.. שומדבר רציני.. וברוך הבא. :) מעיין. שרחצה עכשיו 20 מכוניות בשלוש שעות.

למעלה