מישהו? משחק כאן סים סיטי 4?
ת תודת זוות New member 27/12/03 #3 ואתם משחקים רציני? יעני אתם טובים ויש לכם ערים טובות ואתם מבינים בזה? או שאתם סתם משחקים אם קודים וכאלה?
ואתם משחקים רציני? יעני אתם טובים ויש לכם ערים טובות ואתם מבינים בזה? או שאתם סתם משחקים אם קודים וכאלה?
P p r u d e n s New member 27/12/03 #5 אהה...../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif שמיל. לאן נעלמת באיציק?! אני שונאת שונאת שונאת לדבר ככה בפורום-אבל- תתחבר!!!! אתה מתעלם ממני או משהו?
אהה...../images/Emo182.gif../images/Emo136.gif שמיל. לאן נעלמת באיציק?! אני שונאת שונאת שונאת לדבר ככה בפורום-אבל- תתחבר!!!! אתה מתעלם ממני או משהו?
S shmulik15 New member 27/12/03 #6 כל החופש הייתי און ליין אפילו לא כיביתי את המחשב בכל מקרה, אולי מחקת אותי או משהו :-O 162732001
D dana34 New member 27/12/03 #8 ../images/Emo45.gif אני גם משחקת סימס סיטי 4... ואני לפעמיים רצינית ולפעמיים לא...
ה היחידה דורי121 New member 27/12/03 #10 מי רוצה שאני אשלח לו ברכת חנוכה שיביא לי את האימייל שלכם כבר שלחתי לשמוליק 15 קיבלתה?
ה היחידה דורי121 New member 27/12/03 #13 אני לא יודעת איך משתמשים באייס אני רשמתי כמה מהאתר סימיל במועדון שאני מופיע שם אבל אין לי מושג מתי אתם נימצאים על המחשב כדי שאני אוכל להיתכתב!
אני לא יודעת איך משתמשים באייס אני רשמתי כמה מהאתר סימיל במועדון שאני מופיע שם אבל אין לי מושג מתי אתם נימצאים על המחשב כדי שאני אוכל להיתכתב!
ת תודת זוות New member 27/12/03 #14 נחמד מאד אבל אף אחד לא הגיע לערים מפותחות? יעני שיש בהם ביניינים גבוהים מעל רמה 5 ויותר ממאה אלף תושבים?
נחמד מאד אבל אף אחד לא הגיע לערים מפותחות? יעני שיש בהם ביניינים גבוהים מעל רמה 5 ויותר ממאה אלף תושבים?
E elcool New member 28/12/03 #16 אני לא פה עשיתי הפסקה עם הפורום הזה עד להודעה חדשה (אני ממשיך לשחק סים סיטי, רק עוד לא פיצחתי אותו)