מישהו...

OguyO

New member
מישהו...

מוכן להסביר לי את שאלות WH זה משגע אותייייייי יש לי מחר מבחן ויש לנו כזה דבר שאלות נושא ושאלות לא על נושא מישהו מוכן להסביר?

OguyO

New member
מישהו...בבקשה../images/Emo5.gif

OguyO

New member
../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif../images/Emo101.gif....

אם לא זה אז מישהו יכול להגיד לי ב- שאלות WH מה ההבדל בין שאלות נושא לבין שאלות ללא נושא פליזזזזזזזז אני חיייב

Kiru

New member
מה השאלה בדיוק?..

שאלות Wh הן שאלות שהתשובה אליהן לא מסתכמת ב"כן" או "לא" (בניגוד לשאלות yes/no). הן נקראות כך מכיוון שרוב מילות השאלה באנגלית מתחילות באותיות Wh - למשל When, Where, What וכו'. דוגמאות לשאלות Wh:
Where have you been? How was the trip? What are you doing?​
זה מה ששאלת?..

OguyO

New member
הנה דוגמא:

sarit plays the guitar in the evening. הפוך את זה לשאלה ו.. dan works in a restaurant. הפוך לשאלה

מה הבעיה?

למה אנשים מתעקשים להסתדר בעברית אבל להתבלבל באנגלית? WHY - למה WHAT - מה WHEN - מתי WHERE - איפה WHICH - איזה ואם שכחתי אחד זה בגלל שאני לא מרוכז... בכל מקרה בדיוק כמו בעברית: (בשביל הקטע)ג'ון תופף על התופים מוקדם בבוקר - אתה לא יכול לשאול למה, מה, איפה או איזה... (ועוד אחד בשביל הקטע) ההודעה הזו נגמרת כאן כי Rogue חסר סבלנות - איך היית בונה שאלה? מתי? מה? איפה? איזה?... או אולי למה...

למעלה