מישהו?

מישהו?

מישהו יודע לאן מתגייסים ב- 14 בנובמבר? יש לי פרופיל 97, ואני רוצה להגיע לחיל הקשר. יש לי סיכוי? ואם לא, איך אני בכל זאת יכול לנסות להתקבל?

יש לי תשובות לכל שאלותיך

אין טעם לשאלתך הראשונה כי התאריך שאתה קיבלת הוא סתמי ומן הסתם ישונה כמה פעמים נוספות לפני הגיוס שלך. מה שקיבלת זה צו גיוס שאומר לך שאתה תגוייס בסביבות חודש נובמבר. סמוך עלי, ככה זה אצל כולם. אחרי שיחליטו למה אתה מגוייס ישנו לך את התאריך שוב דבר שני, לא אתה לא יכול להגיע לחיל הקשר, כי מה לעשות חיל הקשר זה חייל של ג`ובניקים, ואתה מצוייד בפרופיל קרבי למשעי! עכשיו אתה בטח תוהה לך ``אז מה , אבדה תיקוותי ועבור קורס קשר בבה``ד 7 כמו שאבא עבר?`` אז זהו שלא! יש לך שני אפיקים נוספים בהם תוכל לפעול: האחד, אותו אני לא כל כך מסמפט הוא להפוך להיות ג`ובניק מהסוג המסריח ביותר שקיים. הג`ובניק שהוריד פרופיל על מנת להפוך להיות ג`ובניק. אם אתה אדם נטול חוט שידרה וכל אמת מוסר, ואם אתה סתם סוציומט שלא חושב שהוא צריך לתרום למדינה שבה הוא גר את חלקו, מן הסתם , זאת הדרך בשבילך. זאת ממש לא בעיה לזייף שברי מאמץ או כאבי גב. אפילו הרופאים לא מבינים בנושאים האלה מספיק כדי לשלול בעיות רפואיות. המישור השני בו אתה יכול ללכת אם רק תרצה הוא מסלול הקצונה היעודית בקשר. זה מסלול הדורש פרופיל קרבי (מעל 72) בו אתה מיועד להיות קשר``ג או קצין קשר בחטמ``רים. יש אחוז נושרים דיי גבוה, ככה, שגם אם תנשור מהמסלול, במקרה שתעשה את זה אחרי קורס קשר הבסיסי (שבא מייד אחרי הטירונות) מקומך בחייל הקשר כבר מובטח. אני יכול לפרט לך עוד הרבה על המסלול כמו איזה קורסים אתה עובר בו (יש המון קורסים) ואיך מתקבלים. את כל זה אני יודע מהסיבה הפשוטה שאני כעת משרת בצה``ל במסלול הזה. כרגע אני בתחילת ``קורס מערכות קשר בסיסיות`` בבה``ד 7. אז אם ישנן שאלות תישלך דואר ל [email protected] או הודעת icq למיספר 75871441

חוץ מקצונה....

אם אתה לא רוצה ללכת לקצונה אתה לא חייב.... יש דבר כזה שנקרא פלחי``ק... אני לא יודעת אם זה מה שאתה רוצה... אבל אתה יכול לברר דברים גם על זה... וכן זה דבר שמגיעים אליו עם פרופיל 97... אני מכירה מישהו שהיה בפלחי``ק ונהיה אחר כך קשר מג``ד... אם זה עוזר לך... בכל מקרה לא כדאי לך בכלל לבוא לצבא בגישה של אני רוצה משהו ספציפי כי בדרך כלל לא מקבלים אותו ואז נהיית גישה חרא... וחבל...

אהממ

אין לי שום מושג בצבא. אני לא מבים בזה כלום! אני אמור לקבל איזה זימונים בדואר? איך אני יכול לשפר את הסיכויים להגיע לחיל הקשר??

Xmafkats

New member
אז ככה

כמה דברים שיש לי לומר ממרום שנותי ועברי: אתה לא רוצה להיות בפלחי``ק. לא שזה לא מקום טוב (ולא שזה כן), זה די סתמי, זו יחידה שהרעיון שלה זה חפ``קי קודקודים. קשרי מח``ט וכאלה, זה לא משהו, וזה לא מה שאתה מחפש. מה שאתה כנראה רוצה זה להיות בחיל הקשר עצמו, וזה ידידי, לא ריאלי במיוחד אם אתה לא הולך למסלול היעודי, שהוא אגב מאוד מעניין, או שאתה אותו יצור נאלח שהוזכר בהודעות הקודמות. חוץ מזה, זה בסדר גמור לרצות להגיע למקומות ספציפיים בצבא, אמנם אתה צפוי לאכזבות אבל אתה תתאכזב גם את לא תרצה כלום. למה? כי זהו צבאנו, ועל כך גאוותו. בהצלחה, ואני מבטיח לך כי יום יבוא ותצחק על עצמך בגיל הזה לפחות כמוני.

למעלה