מישהו

המשוגע2

New member
מישהו

מישהו פה חושב שיש לבלינק סיכוי לנצח את בריטני ספירס במצעד המחירות??? (להזכירכם הדיסקים שלהם יוצאים באותו יום) טוב לא חשוב הם (בפורום שלה) התעצבנו עליי אבל הו גיבס אה פאק וזה נורא מצחיק שהומואים מקללים אותך אתם צריכים לנסות את זה

blinkme

New member
לבלינק אין סיכוי!

עד כמה שאני מתאבת את בריטני זה עובדה! וזה ברור!

המשוגע2

New member
בואו ננסה

להגיע למקום הראשון לא בריטני אני מבקש מכולם תקנו את הדיסק שלהם על תצרבו!!! אסור שהיא תנצח

princess black

New member
קשה להתחרות במישהי

שמזיינת את מדונה בשביל צומי ד"א .. היי

werus

New member
../images/Emo6.gifחחח... היי!

קודם כל, ברוכה הבאה! דבר שני, זאת באמת הייתה קריאה נואשת לקצת פרסום זול... (למרות שאני בעצמי הייתי עושה הרבה דברים למדונה או לבריטני.. או לשתיהן יחד..
)

shiepki

New member
תגיד לי השתגעת?

נראה לך שבגלל שאיזה 20 אנשים בישראל יקנו ולא יצרבו זה יעזור? חוצמזה הכי טוב ככה. ככל שמישהו יותר פופולרי ככה המוזיקה שלו פחות טובה ויותר פופית. שבריטני תהנה לה במקום הראשון

werus

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifמה

רגע, שאני אבין. אם מישהו מוכר טוב, זה אומר שהמוזיקה שלו פופית ומגעילה?? זה ממש לא מדוייק, וכמובן שתמיד יש יוצאי דופן.

blinkme

New member
lol

איך הגעת למסקנה הזאת שמי שיותר פופלארי המוזיקה שלו פחות טובה! זה שאתה לא אוהב את בריטני זו בעיה שלך!

shiepki

New member
תרגעו חבר'ה!!

זה היה קצת בצחוק אבל זה גם נכון.. תראו עובדה שהמוזיקה הישנה של בלינק נחשבת הכי טובה. ישנה = לא מוכרת. רוב האנשים פה חושבים שהחומר החדש של בלינק פחות טוב ויותר פופי, והנה עובדה שההמונים והילדים שרואים mtv אוהבים את החומר הזה דווקא.

werus

New member
לא כולם../images/Emo3.gif

אני התחלתי לאהוב את בלינק אחרי שראיתי קליפ שלהם ב-MTV אבל למרות זאת, אני אוהב גם את החומר היותר ישן שלהם כמו צ'שייר קאט ו-דוד ראנץ'...

כנ"ל

התחלתי לאהוב אותם בגלל all the small things שראיתי באמטיוי, אבל אז נהיה לי קצת יותר ידע במוזיקה והבנתי שcc ו-dr יותר טובים!!! בהרבהההההה יותר טובים!!!!!!!

werus

New member
all the small things../images/Emo24.gif

היי אחותי! גם אני התחלתי לאהוב אותם בגלל all the small things!! איזה מאאאגניב... (אוקיי קצת הגזמתי בתגובה, למען הפרוטוקול, אני אוהב בנות...)

peart

New member
who gives a fook?

if a oman selles like 50 copies of his brand new cd that means hes better than one who sells like 2000 ? i dont think so... thats a way of thinking of donkeys who goes ehad ahary ha shenny in edder and gives a fuck only if they are in the edder o lo... why dont u start listening yer music u think its good and not koz some lazy site put blink182 or BS in thier first place in the silly mitzaad mehirot. oh,and i dont remember u have to ber gay to love BS,and i happen to think that all the blink 182 are fuckin LOOSERS... go and listen AVRIL LAVINGE,the real punk rock who dont mitmasherr

clam

New member
ופאנקייק יותר טובים???

פאנקייק הם כמעט בדיוק כמו בלינק אז תפסיק לזיין את השכל ותעוף מפה אם לא טוב לך

peart

New member
הממ

יש לך טיעון טוב ידידי אבל מה גורם לך לחשוב שאני מעריץ את פאנקייק? וגם אם כן אני אולי אוהב תמוזיקה שלהם לא את הפרצופים לעומת מה שהולך פה... ותאמת שפאנקייק יותר טובים פשוט כי אחרי ההופעה אתה יכול ללכת ולצחוק או לשבח את חברי הלהקה,מה שקצת קשה בבלינק182...

clam

New member
אמממ....

1. לפי החתימה שלך אפשר להבין את זה וגם אמרת את זה בפורום פאנק, 2.גם אני אוהב את פאנקייק, ואני לא אוהב את הפרצופים של בלינק או של פאנקייק. 2.פאנקייק יותר טובים כי אפשר לדבר איתם אחרי ההופעה? מה הקשר למוזיקה? אם היה אפשר לדבר עם בלינק אחרי ההופעה אז הם היו יותר טובים??

למעלה