מישהו....

מישהו....

מישהו שישמח לראות אותי.מישהו שישמח אותי.מישהו שאשמח אותו. מישהו שיחבק אותי.מישהו שיעטוף אותי בחיבוק.מישהו שארצה לחבק. מישהו שיריח אותי.מישהו שהריח שלו יטריף את חושי.מישהו שאטריף את חושיו. מישהו שירגיע אותי. מישהו שאצליח להרגיע אותו. מישהו שירצה לנשום אותי. מישהו שארצה לנשום לצידו. מישהו שיכנס לקצב שלי.מישהו שאכנס לקצב שלו. מישהו שירקוד איתי.מישהו שארקוד עבורו. מישהו שיתרגש איתי. מישהו שיתרגש ממני. מישהו שיפנק אותי .מישהו שאפנק אותו. מישהו שירצה לגעת בי.מישהו שלא אוכל להפסיק לגעת בו. מישהו שירגש אותי. מישהו שארגש אותו. מישהו שלא ירצה ממני כלום. מישהו שירצה ממני הכל. מישהו שארצה את כל כולו. מישהו שיעשה איתי אהבה.מישהו שאוהב לאהוב. מישהו שישאיר לי חיים. מישהו שיהיה חלק מחיי. מ י ש ה ו .

ס י ו ן1

New member
מישהו מישהו מישהו

בטח היה לי פה מישהו לא נתן לי לישון עד הבוקר המישהו... ראי שמך - אופטימית- ויבוא בסוף המישהו יהיו הרבה מישהו ואת תבחרי בסוף את הכי מישהו! בהצלחה והמון סבלנות לפעמים המישהו מאוד דומים וזה מבלבל אבל אם קצת כישרון אפשר למצוא את האמיתי.

maof

New member
אופטימיות .....יום יבוא יום של אור|

אישה בגילך מילים: יענקל'ה רוטבליט לחן: יהודית רביץ קחי את עצמך בידיים אני אומרת לעצמי פעמיים ביום אל תנסי ללכת על המים את לא קדושה, זה לא הזמן זה לא במקום יש דאגה על פנייך ואת אומרת לעצמך שאין מה למהר אז מאיפה העשן בעינייך את לא גנב וכובע אין וכלום לא בוער זה בא והולך,זה בא והולך זה היסמין שפורח אל תהפכי את הפנים כי הגורל עיוור את מחפשת עוד את המפתח אך אין מנעול ושער אין ולא גדר אם את יודעת לסלוח את יכולה בלב שלם לשכוח את הכל אם את יודעת מה נותן לך כוח לאהבה לאהבה תתני לה לגדול עם שיר על השפתיים תראי לאן הגעת אל תשכחי עדיין מאיפה את, מאיפה באת זה בא והולך מעוף

למעלה