מישהו....

Runaway Train

New member
אני !

מאוד רוצה ללכת.. איפה זה? כמה זה? איך זה? אני מקווה שתענה לי במהרה כדיי שאני יוכל לארגן הסעה ולהגיד לחברים

whatever4

New member
אני...

אני לא יודעת כי עדיין לא ביררתי אבל את יכולה להתקשר ל-054939494 כדי לברר פרטים. אני לא בטוחה שאני אלך כי החברות שלי לא יכולות......

Runaway Train

New member
יש לי בעיה עם להתקשר

אז שלחתי הודעה :) כמה נמוך ירדתי הא... מהה אני לא רוצה לדבר בטלפון אני שונאת את זה

Runaway Train

New member
ביררתי-!

50 ש"ח כניסה זה ברחוב SALAME 40 תל אביב מישהו יודע איפה זה? (סיילם? יש רחוב כזה??..טווב..)

whatever4

New member
אין

אין לי מושג איפה זה. אני לא כל כך מתמצאת בתל אביב...... היית פעם במועדונים כאלה? כי פשוט אני לא הייתי אף פעם כך שאני לא יודעת איך זה.......

בתור תל אביבית :))

נראה לי שמדובר ברחוב סלמה ולא ברחוב סיילם , זה איפשהו בדרום העיר , נראה לי איפה שהיה הברבי הישן ... בכל מקרה יש סיכויים שאני אבוא אבל לא בטוח ... אבל יש הגבלת גיל ?

ב נ נ י

New member
זהו...

באתי לשאול אם יש הגבלת גיל!? והקדמת אותי...אז יש או אין... ואגב , תני כיףףףףףףףף, גם אני תלאביבית....אנחנו שולטים! אני מתה ללכת אבל אני לא רוצה ללכת לבד, כי חברות שלי בכלל לא אוהבת נירוונה!

Runaway Train

New member
אני לא חושבת שיש

אפשר לחשוב מה הולך להיות שם :) והוא כתב לי סיילם,אני לא אשמה שהוא לא יודע אנגלית חחח.. אני לא יודעת אם אני יכולה להגיע אני גרה בכלל באשדוד ואין לנו איך לחזור אנחנו נצטך לחכות עד הבוקר בשביל אוטובוסים זה סרט וגם אין לי כסף אני לא יודעת אם יתנו לי כסף אחרי מה שקרה לא יודעת אני יראה

whatever4

New member
יש..../images/Emo35.gif

יש הגבלת גיל או לא? למרות שלא נראה לי שאני אלך כי גם החברות שלי לא מתות על נירוונה..... ובאמת לא נראה לי שיהיה משהו מיוחד שם...

Runaway Train

New member
ניצול שירשור!!

תום- THE ROCK GIRL מוסרת שהיא מאוד מצטערת שהיא לא יכולה להיכנס כי יש לה בעיות במחשב.. היא אמרה לי למסור לכם שהיא מתגעגעת והיא עשתה עגיל בגבה...

Stillwater

New member
חחחח...רחוב סיילם זה נשמע נורא..

משעשע. אוי, לא! רק שלא יחשבו שאתן מכשפות!

למעלה