מישהו...

טיפ-טיפ

New member
מישהו...

מישהו יכול להסביר לי על הפורום הזה... על הנושא שלו? כי אני נמצאת במצב שאני לא יודעת לאיזה פורום ללכת. אחרי שסיימתי לקרוא את הספר של קאסנדרה איסון ``מודעות על חושית`` התחלתי, בדר``כ מתי שאני מעוצבנת, לשמוע דברים, כמו, טלפון, שזז, או שסגרו אותו, והוא לא זז, זכוכית של חלון שנפתחת (כשהזכוכית נפתחת יש מין קול כזה...) והזכוכית לא זז, או קול של סקוצ` שפתחו אותו אבל שום דבר לא זז!! אני לא יודעת לאיזה פורום ללכת. משתגעת פה! טיפי.

היי טיפי..

מתוקה , לא כ``כ ברור למה הכוונה בדברים שאת שומעת.. יכול להיות שאת מדמיינת , וזה יכול לגבול גם בבעיה פסיכולוגית. לא ברור מדברייך מה הקשר בין מה שעובר עלייך לבין הספר מודעות על חושית , טיפי , יש לעשות הפרדות , יקירתי אם לא את תשתגעי , ספרים יכולים להעשיר את הידע ולהקנות כלים בתחומים רבים. אני לא חושבת שמה ``ששיגע`` אותך זה הספר... תנסי להרגע אולי את עוברת תקופה קשה , מתח , פחד לכולנו יש תקופות כאלה.. תנשמי עמוק ממי , תפרידי בין הדברים , שלא תשתגעי לנו פה.. תמשיכי לקרוא ספרים ותעשירי את הידע שלך , זה חשוב. אבל תדעי היכן לשים את הגבולות כי אין קשר בין הדברים.. שלך.. תפוו..

צילה-ש

New member
לא צריך להשתגע...

שלום לך! במאמר הראשון של פורום זה את יכולה לקבל מידע על מאגיה לבנה ודרך זה, תדעי מה את יכולה לקבל בפורום זה. בכל מקרה את תמיד יכולה לשאול ומי מאיתנו תמיד ישמחו לענות לך וכמובן שאני. בברכה צילה שיר-אל

למעלה