מישהו?

fireblue1

New member
מישהו?

מישהוט יודע איפה משיגים את הפרק השביעי של דרגון בוך{לא z}

כן

קאזה, השגתי שם את כל הפרקים עד 79, הסיבה שלא המשכתי זה בגלל שמפרק 80 ומעלה אני יכול לשמוע את הפרק אבל לא לראות את הוידאו, משהו יכול אולי לעזור לי?

Prophet

New member
תנסה אולי...

להפעיל את הפרק מתוכנה אחרת... למשל WMP או Real Player או Quick time אני בטוח שזה יעבוד לך...

fireblue1

New member
אבל

כן אבל יש לי אינטרנט מהיר וזה מוריד לי לאט מאוד... איך אני יכול למצוא מחובר שאפשר להוריד ממנו מהר?

dor_

New member
אני הורדתי את 1,2,3,5,6

4 זה בצרפתית..אין מישהו שיש לו את פרק 4 לא בצרפתית כבר שבועיים אני בודק כל יום..יש בעוד שפה אבל באנגלית אין!!!

Yurismaster

New member
נכון, nimo codec pack זה

מה שצריך, אפשר להיעזר מאוד גם ב divx player שנמצא מן הסתם באתר הזה ואת חבילת הקודקים אפשר למצוא כאן , הקודקים הם פשוט עזרים לפליירים שמכילים בהם יותר פורמטים(סוגים) של סרטים שמקודדים בצורה אחרת, אם יהיו לך סרטים נוספים שהורדת ואי אפשר להפעיל אז תצטרך לחפש קודקים נוספים.

קרניים

New member
היי אני חדש - בקשר לפרקים

אני מת על דרגון בול אבל אני לא סגור על העלילה אני כאילו רואה פרק פה ושם... אבל לא סגור מה קורא פה.... גם - אני רקוצה להוריד תפרקים אבל זה מראה לי כזה רק פרקים 10 -90 וכאלה שהם 245-290 ושטויות כאלו... איך אני יכול להשיג תפרקים??? וגם.. לזה שלא הצליח.. תשתמש בדי אי וי אקס.. תוריד תחדש זה בטוח יעבוד... גם רציתי לדעת ראיתי באתר של דרגון בול שיש עונה בשם דראגון בול (לא זי) שלא שידרו בארץ.. למה? משהו אם זה שגוקו פוגש את בורמה וצוחק על השם שלה... הסבר בבקשה.... תודה

king kazabubu

New member
הסבר...

שלום לך קרניים קודם כל... שנית, העונה דרגון בול היא לא בדיוק עונה. יש שלוש סדרות שהן המשך אחת של השניה. דרגון בול היא הראשונה והיא מספרת את הסיפור של גוקו הקטן כשהוא עוד ילד. דרגון בול זי היא הסדרה השניה שכעת משודרת בערוץ שש. ודרגון בול ג´יטי היא ההמשך של הסדרה והיא מספרת סיפור אחר בכלל.

קרניים

New member
אחי.. שכחת דבר אחד

DBAF סדרה המשך בדיונית שהמציאו שני פריקים מעריצים יפנים והם הצליחו... עכשיו מחינים אותה.. את איי אף... זה שווה.. דרך אגב.. מאיפה אתם ראיתם תפרקים של DB???? מה בקאזזה לכתוב db 001 וכן הלאה?

king kazabubu

New member
קודם כל

DBAF זו לא סדרה. מעריצים הכינו אותה והיא לא ממש סדרה אין לה פרקים. יש תמונות ויש פיקים של מעריצים. יש שמועה שקיימת גם מנגה כזו אבל סדרה כזו לא קיימת. דבר שני בקשר למה לחפש... חפש dragonball 01 לדוגמא או db 01 זה אותו דבר.

KKANY

New member
אני שמעתי

שיש AF אבל לא קוראים לזה AF קוראים לזה בשם אחר ועכשיו התחילו לשדר באר"הב

למעלה