מישהו יכול לשים בפורום הזה תמונה של הגופה של קורט?
L lifes sucks New member 8/12/02 #5 מה את חושבת כאן זה לא אף בי איי או איזה בולשת מזדיינת, אין דבר יותר ברור מזה!!! לא פירסמו אף פעם תמונה של כל הגופהה....
מה את חושבת כאן זה לא אף בי איי או איזה בולשת מזדיינת, אין דבר יותר ברור מזה!!! לא פירסמו אף פעם תמונה של כל הגופהה....
N nnnnnnnnn New member 8/12/02 #8 תודה על התמונות דווקה חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה תמונה של הגופה שלו מרוסקת ומלא דם יוצא לו מהגולגולת...
תודה על התמונות דווקה חברה שלי אמרה לי שהיא ראתה תמונה של הגופה שלו מרוסקת ומלא דם יוצא לו מהגולגולת...
נ נופר היחידה New member 8/12/02 #10 אויש נו באמת 1) הגולגולת שלו לא הייתה יכולה להיות מרוסקת. 2) מה זה פה? אתר של זוועות? אין דבר כזה בגלל ששמרו על הכבוד של המת ולא צילמו אותו ככה.
אויש נו באמת 1) הגולגולת שלו לא הייתה יכולה להיות מרוסקת. 2) מה זה פה? אתר של זוועות? אין דבר כזה בגלל ששמרו על הכבוד של המת ולא צילמו אותו ככה.
N nnnnnnnnn New member 9/12/02 #11 שאלתי את חברה שלי על זה היא אמרה שזה פירטי אז כנראה קשה להשיג את התמונה הזאת אבל אם אני אשיג אני אשם בפורום מבטיחה...
שאלתי את חברה שלי על זה היא אמרה שזה פירטי אז כנראה קשה להשיג את התמונה הזאת אבל אם אני אשיג אני אשם בפורום מבטיחה...
מ מטאל בוי New member 9/12/02 #13 אהמ... או שחברה שלך משקרת לך או שמישהו שיקר לה..... ברור שצילמו תמונות כאלה אבל תאמין לי הם עמוק עמוק בתיקים של המשטרה ...
אהמ... או שחברה שלך משקרת לך או שמישהו שיקר לה..... ברור שצילמו תמונות כאלה אבל תאמין לי הם עמוק עמוק בתיקים של המשטרה ...