מישהו?

tzlilonit

New member
מישהו?

אני מתה משעמוםם /: כולם תמיד הולכים לישוןןן >< אז למקרה שאתם לא יודעים.. אני צליל, בת 16.7.. ואתם? P;

דנטל

New member
דנה, בת 34, החטיארית של הפורום

כשאין עם מי לדבר ונורא משעמם, יש בקישורי הפורום קישורים להמון משחקים. חוץ מזה, לא מעט מהלילות אנחנו פה - זמינים לדיבורים.

כן כן.. נקודה שבע!

יש אנשים שיודעים לחלק 12 חודשים לשבר עשרוני. מתמטיקאים כאלה.. זה בסדר שמת' זה לא הצד החזק שלך :)

gavrik

New member
../images/Emo13.gif

מילא לכתוב וחצי אבל נקודה שבע זה מוזר כבר נזכרתי הרגע שלפני איזה עשר שנים כשהייתי קטן חבר של אבא שלי מהעבודה שאל אותי בן כמה אני אז עניתי נגיד עשר וחצי והוא אמר לי אין דבר כזה חצי, והיה לו הסבר יפה כזה שאהבתי שאני לא מצליח להיזכר בו כרגע..

gavrik

New member
נזכרתי במקרה רק באמצע כתיבת ההודעה,

נזכרתי ששכחתי את הסיפור רק בסוף ההודעה

golden energy

New member
חחחחחחחח.....

אז.....לא כותבים את ההודעה?... או שמתאמצים ממש ממש חזק בשביל להיזכר בפואנטה.... ציפיתי וחיכיתי לפואנטה ולא סיפקת את הסחורה...........

gavrik

New member
מצטער... תפתחי גלגל"צ

ספיישל לד זפלין יש להם הרבה יותר מה להגיד ממה שיהיה לי אי פעם

golden energy

New member
ככה מזלזל בעצמך?../images/Emo7.gif

מכירה את לד זפלין אבל לא כ"כ שירים שלהם.

gavrik

New member
תתחילי!!

רוק כבד אבל בעיקרון הם מכסים את כל הסגנונות, יש להם משהו בשביל כל אחד. the rain song בין האהובים עליי

golden energy

New member
אבל יש

להם שירים עצובים,לא? אני מנסה להתרחק מעצבות כי בימים אלה, משום מה, כל דבר קטן גורם לי לבכות... תמליץ על משהו שמח! (ו....אהההממ......לא,שירים חסידיים לא יתקבלו
)

gavrik

New member
יש גם וגם

הישר רהמלצתי עליו לדעתי בכלל לא עצוב אגב השיר הכי שמח בעולם זה לה במבה, קשה לשמוע אותו בלי לחייך

למעלה