מישהו

dddf10

New member
מישהו ../images/Emo35.gif

יש פה מישהו שיודע אולי לבנות מערכת רישום + שליחת מסרים בין כל החברים הרשומים באתר? זה מאוד חשוב לי. אני צריך את זה בחינם. ועוד שאלה, שאני התלבטתי אם לשאול, אבל אני ינסה - אין לי מה להפסיד. אז ככה, מישהו יכול לבנות מערכת המאפשרת בנית בלוגים ב-PHP? אני צריך את זה בחינם, האנשים שיעשו את זה יופיע שמם בפורטל שיצא בקרוב. אם מישהו מעוניין, שיתחבר למספר אייסיקיו שלי 192631965. תודה.

N i X

New member
חשבתי אתה לא צריך יותר אנשי PHP

לפרוייקט שלך ;)

Mr Boggy Man

New member
וואו איזה זנות

תשמע, בתור אחד שעוסק בphp כרגע בעיקר בשביל קרדיט ולוקח מחיר ממש נמוך, אני ממש ממש נעלב מהבקשה שלך! אתה נראה לי כמו אחד שרוצה שיבנו לו הכל בלי לשלם. ומזה "מערכת בלוגים" "שליחת הודעות". דברים כאלה בקלות יכולים לקפוץ למחירים בשמיים.

Megapuzik

New member
אין לך ממה להעלב

תמיד היו ותמיד יהיו ילדים קטנים ופלצנים כמ הילד באשכול הזה, פשוט תדע לא להתייחס.

Mr Boggy Man

New member
שמע יש חברה שאומרים

"יאללה תעזרו לי, אני צריך קוד בשביל להבין" או שביקשו משהו קטן. אבל זה ממש הגזמה! אני בקלות יכול לבקש על זה מחירים מאוד יפים שיסגרו לי את החודש.

תלמד לצחוק, ולא להתעצבן ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחח... "אני צריך כל דבר בעולם בחינם בתמורה שהשם של המפתחים יופיע בפורטל החדש שלי שיצא בקרוב" זו פשוט זנות כמו שכבר אמרו פה וזה קרע אותי מצחוק, הבנאדם לא יודע כלום ב-PHP והוא פותח פורטל חחחחח אתם יודעים שלילדים כאלה קוראים באינטרנט "ילד פורטל" תשאלו בפורומים של סיין אפ אפילו: signup.co.il

למעלה