מישהו שמע? אני לא רואה כאן את הנסיכה מישהו יודע מה קורה איתה? מה שלומה?.
ק קדין New member 29/1/07 #1 מישהו שמע? אני לא רואה כאן את הנסיכה מישהו יודע מה קורה איתה? מה שלומה?.
C CHEN39 New member 29/1/07 #2 באמת מוזר.. בעבר לא נעדרה לזמן כה רב. דרך אגב , תודה לכולם על כל התגובות החמות והחכמות. גם אני התגעגעתי. מחר יום חופשי בשבילי. איזה כיף . הולכת לסרט הישראלי החדש. משהו כמו " מקום תחת השמש". אדווח לכם אם שווה צפיה. ערב מקסים לכם.
באמת מוזר.. בעבר לא נעדרה לזמן כה רב. דרך אגב , תודה לכולם על כל התגובות החמות והחכמות. גם אני התגעגעתי. מחר יום חופשי בשבילי. איזה כיף . הולכת לסרט הישראלי החדש. משהו כמו " מקום תחת השמש". אדווח לכם אם שווה צפיה. ערב מקסים לכם.
ק קדין New member 29/1/07 #3 בכייף תהני ../images/Emo202.gif אצלינו לצערי סגרו את בית הקולנוע עיר בלי קולנוע ממש נורא אז תהני ותספרי לנו שיהיה לך ערב נעים
בכייף תהני ../images/Emo202.gif אצלינו לצערי סגרו את בית הקולנוע עיר בלי קולנוע ממש נורא אז תהני ותספרי לנו שיהיה לך ערב נעים
מ מתוק 1 המקורי New member 30/1/07 #4 הנסיכה מרגישה בסדר,היו לה קצת ריצות ודברים אישיים. תודה על דאגתכם
ה הים רגוע New member 30/1/07 #6 הנסיכה ברוך השם בסדר לנסיכה שלנו יש בעיה במחשב לא מצליחה להכנס לכתוב , חסרה היא לכולנו ..נקווהמ שבמהרה הכל יסתדר.. תודה לכם טלי ..
הנסיכה ברוך השם בסדר לנסיכה שלנו יש בעיה במחשב לא מצליחה להכנס לכתוב , חסרה היא לכולנו ..נקווהמ שבמהרה הכל יסתדר.. תודה לכם טלי ..