מישהו שמע?

coole7

New member
מישהו שמע?

מישהו שמע במקרה על משחק המחשב של גיבורי העל שיצא מארוול הברית המושלמת?

DDN

New member
אני שמעתי

זה אמור להיות כמו X-MEN LEGNEDS רק עם הרבה דמויות מעולם מארוול ולא רק אקסמן. נראה מגניב.

כולם בפנים!../images/Emo45.gif

כחטיבה אחת שלמה! כולל: האקסמן, ספיידרמן, הענק ועוד...

DDN

New member
אוקיי, חקרתי עכשיו על המשחק

ומסתבר שהם קקות. HAWKEYE קיים רק בגירסת הPSP (עשו לנו בדיוק אותו הדבר במשחק של הWWE עם ג'ייק הנחש רוברטס) מצד שני, יש שם הרבה דמויות נחמדות. ועוד משהו מגניב - ג'ון סייגן מדבב את איירונמן. למי שלא יודע, ג'ון סייגן דיבב את מנדלור בKNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC 2, ועשה לו קול מתכתי כזה, שלדעתי תמיד התאים לIRON MAN. היות שאת בועות הדיבור של IRON MAN מדגישים, אני תמיד דמיינתי לי את הטקסט שלו עם הקול של מנדלור. ועכשיו, אני מגלה שהוא מדבב את איירונמן במשחק - מגניב!

Evil Beast

New member
וגם קפטן מארוול ורונין.

ועזוב תעובדה שהם שמו את מון נייט רק בקונסולות הבדור-הבא, הם השאירו את כל הארטוורק שלו בפס2. ביאסו אותי כמו לא'דע מה. אבל משחק נחמד. האלק והפאנישר לא שם. באף מקום. וחבל.

DDN

New member
אבל את מי הם מעניינים?

קפטן מארוול של מארוול - מה הוא שווה בכלל? מי זה רונין? מי זה מון נייט? על האלק ופאנישר באמת אפשר לבכות, כמו שאני בוכה על האוקאיי. . .. הם באמת דמויות קאנוניות שהזניחו. אהבתי את השורה האחרונה בחתימה שלך ד.א

Evil Beast

New member
קפטן מארוול של מארוול מגניב.

הוא עדיף משאזאם. רונין זה סתם לא חשוב אבל מון נייט זה דווקא אבדה גדולה. מון נייט ענק. הוקאיי גם כן, אבל לדעתי מון נייט דמות ענקית. ותודה :).

Evil Beast

New member
ובו זמנית יצא ג'סטיס ליג הירוז.

שזה בדיוק אותו דבר. רק עם הג'אטיס ליג ואויביהם. משחק נחמד. גרין ארוו שולט, וגם פלאש.

Evil Beast

New member
לא.

לא יודע, בעצם. אבל יש לי את שניהם, ושניהם משחקים לא רעים. במארוול יש הרבה יותר דמויות, אבל לאדע, אהבתי יותר את הJLH.

Torn Identity

New member
לא, רק של מארבל למחשב.

יש לי. שחקתי קצת, הוא חביב. אבל לא יודע, מרגיש שחסר לי קצת משו. מצד שני, שחקתי חצי שלב, אז אני לא באמת יודע.
את ליג הירוז אין למחשב.
באסה! ממש בא לי לשחק בסופרמן וגם בגרין ארו אחרי שהתאהבתי בו ב"סמולוויל".

Artoo Detoo

New member
שמעתי שזה משחק טוב.

גם המתחרה ג'סטיס ליג הירוז, אבל הוא כנראה פחות. במארוול אולטימייט אלייאנס יש בערך 100 דמויות מיקום מארוול, למעלה מ-20 מהם ניתנות לשחק. השחקן בונה לעצמו קבוצה של 4 דמויות, מביא שם לקבוצה ובוחר לדמויות תלבושות. אפשר כמובן לשחק עם עוד 3 חברים שכל אחד דמות אחרת. בג'סטיס ליג הירוז יש כמה מחברי ג'סטיס ליג (ליגת הצדק), כשהשחקן בוחר בכל שלב 2 דמויות, כאן רק 2 שחקנים יכולים לשחק. כמובן ששתי המשחקים הם Action Role Playing, בין הז'אנרים הטובים ביותר למשחקים, נראה לי שאני מתכוון לרכוש אחד מהם.

יש לי את ג'סטיס ליג../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif

הירוס. הגעתי את השלב שבאטמן והקוסמת הזאת שאני בחיים לא אדע מה השם שלה הגיעו לאיזה יקום. הלוואי שיהיה לי כבר את מארוול אולטימייט אלייאסנט >__>,בקרוב יהיה לי אותו.

למעלה