לא חושבת ששמעתי על הזמר הזה
דרך אגב, שם הנעורים שלי הוא דונר ומאייתים אותו באנגלית בדיוק כפי שכתבת, אולי זה קרוב משפחה, יש לי משפחה בארה"ב ומי יודע עוד איפה
לגבי RCA וגם MGM ו EPE וכל אנשי העסקים האלה, כל מה שמעניין אותם זה כמה כסף הם עוד יוכלו לעשות מהשם של אלביס פרסלי. רק תחשבו לעצמכם מכל אחד מהסרטים של אלביס יש בטח המון חומר שלא נכנס לסרטים, כל מיני פספוסים ודברים שיכולים לעניין מאוד את המעריצים. מי שמחזיק בזכויות להפיץ את הקטעים האלה, ברגע שהוא ידע איזה זהב יש לו ביד הוא ימכור את החומר הזה בהמון כסף. או שאולי יודעים כבר ורק מחכים לשעת כושר. כך גם RCA או BMG שנדמה לי שזה אותו דבר היום, מוציאים כל כמה חודשים איזה אוסף חדש עם טייקים שונים מהקלטות של שירים שכל המעריצים כבר מכירים ותוקעים איזה שיר שבמקרה פתאום גילו אותו. למה לא יכולים לעשות את המוצרים של אלביס במחירים כאלה שכל המעריצים יוכלו להשיג? למה לא מייבאים באופן שוטף לארץ לאיזו חנות מסודרת מוצרים שיוכלו לקנות גם כאלה שאין להם גישה לאינטרנט ולכרטיסי אשראי? אם היתה לי אפשרות הייתי מקימה בעצמי חנות כזאת ומייבאת לארץ כל פריט אפשרי שקשור לאלביס ומוכרת אותו במחיר עממי.