מישהו שמע?? על חנות חדשה בשפיים ....יש שמועות אבל אני לא כ"כ יודע פרטים ....??
N nineinchmales New member 18/11/03 #1 מישהו שמע?? על חנות חדשה בשפיים ....יש שמועות אבל אני לא כ"כ יודע פרטים ....??
מ מריושי New member 18/11/03 #2 זה נמצא בקומת החניון (מתחת לאופיס דיפו) שכחתי כרגע איך קוראים לה נראה שהם "בןדקים שוק" מבחינת המוצרים שהם מוכרים לא ממש יודע מה רמת המחירים שם
זה נמצא בקומת החניון (מתחת לאופיס דיפו) שכחתי כרגע איך קוראים לה נראה שהם "בןדקים שוק" מבחינת המוצרים שהם מוכרים לא ממש יודע מה רמת המחירים שם
S sela v New member 18/11/03 #3 אם מישהו יוכל להוסיף עוד קצת פרטים על החנות, אני אוכל להוסיף אותה לרשימת חנויות הציוד בפורום.
מ מריושי New member 18/11/03 #4 איזה פרטים אתה מעונין להוסיף? אני אהיה בסוף השבוע בבית ואוכל לקפוץ לשם להתרשם
S sela v New member 18/11/03 #5 שם החנות כתובת כבר יש, מס' טלפון, אבל את זה תשלח לי במסר אישי, ואם יש להם אתר ברשת.
T tankass New member 24/11/03 #6 לחנות קוראים ורטיגו..... יש להם שם דווקא הרבה דברים ששוה לבדוק : lowe alpine, gregory, osprey,salomon,raichle,ferrino, deuter ועוד.
לחנות קוראים ורטיגו..... יש להם שם דווקא הרבה דברים ששוה לבדוק : lowe alpine, gregory, osprey,salomon,raichle,ferrino, deuter ועוד.
S sela v New member 24/11/03 #7 תודה על המידע מישהו עם שם משתמש אחר (זה אתה?) נתן לי עוד כמה פרטים על החנות. האם מישהו יודע את שעות הפתיחה של החנות, כדי שאוכל להוסיף אותה לרשימה בפורום של חנויות ציוד?
תודה על המידע מישהו עם שם משתמש אחר (זה אתה?) נתן לי עוד כמה פרטים על החנות. האם מישהו יודע את שעות הפתיחה של החנות, כדי שאוכל להוסיף אותה לרשימה בפורום של חנויות ציוד?