מישהו שמע?

כן היה מטוס אדום../images/Emo160.gif../images/Emo18.gif

ולא יודע מה נסגר אם זה אני יודע שהיתה לו תקלה באחד המנועים אבל הוא יצליח לנחות בשלום

תודה

אנחנו ישבנו במבצעים וחיכינו כבר שיקראו לנו... אבל מן הסתם זה לא קרה

Ribak

New member
מטוס עם בעיה באוויר

שיש לו מספר נוסעים מסויים יש גם מטוס ירוק שזה מספר נוסעים קטן יותר אני לא בטוח , יכול להיות שאני טועה ..

102lior

New member
מטוס

יש שלוש דרגות צבעים שמסמנות את רמת הסיכון מטוס לבן - עד 99 אנשים מטוס ירוק - עד 200 או 250 אנשים מטוס אדום - מעל 200 או 250 אנשים (תלוי מה זה המטוס הירוק, אני לא זוכר) בסוף המטוס נחת בשלום

102lior

New member
כן...

ואז במצב כזה תחנות הכיבוי בארץ מוציאות רכב לאספקת מים על מנת לתת סיוע לכיבוי נתב"ג

fireman

New member
גבאי....

אם אינני טועה לפני כחודשיים הערת לי על ביטחון שדה ואתה בא ושואל על קודי חירום של נתב"ג.....באמת כל הכבוד הסנדלר הולך יחף

Boscorelli

New member
מה???

ערן לא נראה לי שלדבר על הקודים חירום זאת עבירת ב"ש כי הרי כל אחד שמגיע לתחנה אפילו לשאול מה השעה יכול לראות את זה על דף גדול תלוי לייד היומנאי אגב מטוס אדום זה גם ליותר מ 250... בג'מבו נכנסים גם 400....

ערן תשים לב לאיזה שטויות אתה נכנס

ואני מעדיף לא לדבר אותם על מעל דפי הפורום הזה . רק במסרים על מנת שכל הפורום לא יגרר לויכוח ודבר שני-אל תזכיר את השם מישפחה שלי פה בפורום-רק את השם שלי הפרטי תודה

מבצעים1

New member
תשובה למטוס בבעיה

מטוס לבן- עד 99 נוסעים , מטוס ירוק מ-100 נוסעים ועד 199 , מטוס ירוק מ - 200 ועד הכמות המירבית כולל מטוס רחב כנפיים ללא נוסעים ועם צוות בלבד .שלומי בוזגלו גבעתיים

למעלה