מישהו שמע פה ?

ALMIGHTY

New member
מישהו שמע פה ?

את האוסף של רנסיד ונואפקס ? ונראה לי שיוצא בעוד חודש דיסק של מחווה לנואפקס. על מה זה הולך להיות ?

manic_subsidal

New member
Rancid - NOFX

כל הביקורות ששמעתי היו גרועות וגם אני לא נהניתי כלכך מה דומיות שהורדתי אבל זה בטח כי אף פעם לא התעמקתי ב RANCID

dansh

New member
גם הביקורות שאני שמעתי לא טובות

אבל בכל זאת אהבתי, הוא ממש טוב, בעיקר "ונילה סקס", בביצוע של רנסיד, ממש מצויין...

manic_subsidal

New member
דרך אגב

ביקורט זה שטויות... אני מתעלם תמיד מביקורות אמרתי את זה בכלליות... אני תמיד שופט בשביל עצמי לא בגלל ביקורת מפגרת ( או לא מפגרת)

daniela82

New member
tranceplants

או איך שרק לא קוראים לחלטורה של טראוויס עם טים ארמסטרונג והשני משהו שמע? איך הם? איזה סגנון? בלה בלה בלה...

dansh

New member
...

אני שמעתי רק שני שירים שלהם ובינתיים לא ממש אהבתי אבל זה רק שניים זה לא אומר כלום.

ALMIGHTY

New member
טרוויס אמר

שזה מטורף וזה ממש לא דומה לרנסיד או לבלינק. טים אמר שיש קטעים שהגיטרות משתוות לגיטרות של סלייר.

ALMIGHTY

New member
אחח..דניאלה דניאלה...

השמעת על תוכנת שיתוף הקבציפ "קאזה" ?

Olympia Wa

תורידו את השיר המקורי שהוא של ראנסיד ואז תורידו את הקאבר שNOFX עשו ותבינו למה NOFX הרבה יותר טובים! השיר בפאנק-או-רמה 7 ואולי גם בספליט, אני לא יודעת... ובקשר לTransplants הם ממש טובים! אבל צריך ראש פתוח כי זה לא ממש פאנק זה שילוב של פאנק עם היפ הופ עם מין משהו קצת שיבטי (מהמילה שבט) מעיני. לא יודעת, זו מוזיקה מתוחכמת אבל ממש טובה. מומלץ

daniela82

New member
מדברים על ראנסיד...

מכירים תשיר radio של ראנסיד/נופאקס. זה באמת השיר שלהם? כי זה נשמע לי יותר כמו מישהו ששר רגאיי ורק הפיזמון קצת טיפה מזכיר תקול של נופאקס...

Eric Melvin

New member
אם מדברים על NOFX

מישהו שמע על הקבאר שהם עשו לפנתר הורוד? זה כל כך מגניב השיר הזה למרות שזה קצר!

למעלה