מישהו שמע על...

riot gurl

New member
מישהו שמע על...

Jin? מדובר ב"תגלית הלוהטת" החדשה של השנה. ג'ין הוא ראפר אסיאתי-אמריקאי בן 20 שעד לפני שנה עשה פריסטיילים באיזו תוכנית רדיו בארה"ב. משווים אותו המון לאמינם... תכלס, בצדק. הקול שלהם נורא דומה, שניהם יהירים עם ליריקה מעולה - ו... שניהם לבנים. ג'ין מתעצבן מההשוואה הזו, בעיקר בגלל עניין הצבע אבל בלי קשר לצבע (שזה באמת מעצבן) הייתי לוקחת את זה כמחמאה. מישהו שמע עליו? המלצה חמה...

Killa TzzzT

New member
כן ג'ין מוכר בעיקר מ - 106 and park

הוא יצא שם עם שיא ב-6 ניצחונות בבאטלים אם אני לא טועה... עכשיו הוא חתום בראף ריידרס ועובד על דיסק..

HaWk34

New member
כן בערך

הוא זכה בתחרות הפריסטליים של התחנה כמה שבועות ברציפות וישר אחרי זה דף ג'אם החתימו אותו הוא שייך לסופרגרופ הניורקי The Plague שגם טונדף נמצא בו....

Ecko 1

New member
אם מישהו מכיר את "אולימפידת הראפ"

שדוקטור דרה מארגן, שם גילו אותו, על ההחתמה של ראף ריידרז לא ידעתי, הייתי בטוח שדרה החתים אותו אחרי הניצחון בבאטלים שם... בכל מקרה הוא עשה חידוש נחמד ל-Hey ma של קאמרון (שלדעתי הגירסא של ג'ין יותר טובה)...
"I was allways told, that if I can't be part of the greatest, I got to be the greatest myself..."​

RunNGun

New member
מסכים

באמת Hey Ma המקורי די מחורבן... ג'ין עשה לזה קאבר מעניין ביותר...

stas aka GhoSt

New member
כן.....

מומלץ בחום תורידו קטעים שלו בקאזה... הוא התחיל בכך שהוא סתם בא למה שנקרא freestyle friday שזה תוכנית בערוץ האמריקאי BET ושם הוא התחיל להמשיך ולנצח בקרבות פריסטיילים למשך 7 פעמים רצופות ואז החליטו להוציא אותו כי 7 נצחונות רצוף זה המקסימום והוא יצא ובניצחון השביעי שלו הוא הכריז על "גיוסו" לראף ריידרס ואיתם הוא עובד על דיסק... הוא הפריסטיילר הכי שוב ששמעתי ומלית לכולם להוריד קטעים שלו בקאזה... הוא ממש תותח

hevel

New member
כן שמעתי עליו

והוא לא לבן הוא צהוב!

Big 7

New member
למישהוא יש עוד פרטים עליו?

הורדתי פריסטיילים שלו והוא ענק!

hevel

New member
ד"א אם אתם רוצים יש גם פריסטיילים

שלו מצולמים שאפשר להוריד אותם בקאזה.

RUFF-RYDERS

New member
its like that

ill tell yall cuz i live in brooklyn and i watch it all the time in the programm "106& park" evry friday theres a thing callled "freestylr friday" so long story short Jin was there won 6 freestyles and got in the hall of fame and from there he got sighned with ruff-ryders and now working on his solo album any questions just ask holla 1...

למעלה