מישהו שמע על logz.io?

TakeCtrl

New member
מישהו שמע על logz.io?

וממתי יש בכלל סיומת של io לאתרים?

nocgod

New member
אני שמעתי...

לשאלה ממתי

חקרתי על SaaSים של ELK לפני כמה חודשים כשחיפשנו פיתרון נורמלי לניהול לוגים ו insights ללוגים בחברה שאני עובד בה. עד כה משתמשים פה בכתיבה ל mongoDB מה שלא נעים כל כך לעבוד איתו.

בכל מקרה תמיד חזרתי להבנה שעדיף להשתמש בהתקנה on-premis של ELK רק בגלל המחיר. בחברה שלי לא רצו להתעסק בהתקנה של זה וכמובן לא רצו לשלם הרבה על SaaS אז בסוף אנחנו משתמשים ב (איכס) Azure Application Insights... מרגיש כמו rip-off לא אפוי מ ELK

אני שמעתי

ואני גם יושב איתם באותו בנין.
לגבי הסיומות, נוסף בשנים האחרונות הרבה מאוד סיומות, אחד מהם הוא IO. הסיומת הזו מקובלת מאוד בקרב סטרטאפים.

user32

Well-known member
מנהל
אח של היזם הוא לקוח שלי

הוא בעצמו עשה אקזיט של 120 מליון דולר.

יש הרבה מוצרים וגם כמה חדשים שמנסים ללכת לכיוון של ML בניתוח לוגים. לא יודע הרבה על המוצר שלהם ומה מבדל אותם.

לי יש אתר עם סיומת io כבר שנים. זה אחד המקומות הראשונים שהולכים אליהם כשהדוט קום תפוס... במיוחד אם אתה חברת הי-טק.

eveik

New member
אני משתמש בהם - הם נחמדים

מנסים לבדל את עצמם עם ניתוח חכם של לוגים וכל מיני פיצ׳רים נוספים אבל זה עוד לא שם (אישית אני לא כל כך מאמין בכיוון הזה אבל אשמח לגלות יותר אחד שטעיתי).
&nbsp
בסקייל נמוך הם סבבה אבל ככל שאתה גדל (אולי אתה כבר גדול..) המחירים שלהם (ושל המתחרים..) דיי מגוכחים.

eveik

New member
תכנס לאתר שלהם ותשחק עם הpricing

אתה יכול להגיע לעלויות של מאות דולרים בחודש דיי בקלות שזה כבר נראה לי מצחיק. מצד שני - כנראה שיש לך ביזנס מאוד גדול ואולי זה גרושים בשבילך..

hadooper

New member
שמעתי עליהם אבל כיום משתמש ב graylog ודי מבסוט מזה.

למעלה