מישהו שמע על fast....

red cars

New member
מישהו שמע על fast....

מדובר על חברה חדשה בארץ. כנראה הראשונה מסוגה בישראל. היא מתמחה פי העלון בשיפורים לשלדה ,מנוע. כמו כן גם בעיצוב פנים הרכב ומחוצה לו. והצעצה שלהם הצעת הכרות חבילת שיפורים POWER PACK כוללת פילטר אויר פתוח, SUPER CHIP, ןאגזוז REMUS. ב3000 ש"ח* *למנועים אטמוספרים בלבד הם יושבים ברחוב דוד מרכוס 10 סגולה בפ"ת טל 03-9044878 , פקס 03-9044824.

עתיד18

New member
מה שאין לך באוטו ../images/Emo13.gif

מנוע שניזון מלחץ האוויר באטמוספרה ולא מלחץ "מלאכותי" שיוצר מגדש טורבו, או מגדש על

הנסיך.

New member
אז מה? לרנו 5 שלי יש מנוע אטמוספרי?

זה נשמע טוב לאללה... מחר כשאני אניע אותה תהיה לי גאווה קטנה... תראי, לא עשינו לך כלום והופ, יש לך מנוע אטמוספרי.. נשמע מרשים לאללה...

Joseph72

New member
מנוע אטמוספרי

מנוע אטמוספרי , זהו מנוע ללא הגדשה (טורבו).

red cars

New member
מנוע שהוחלפו הבוכנות והרינגים

לבוכנות מחומר אחר מסוגסג כמדומני ,משופר מבחינת איכות החומרים כמו גם אולי משקל קל יותר ואז האינרציה קטנה יותר. וגם רינגים אחרים כלומר בסופו של דבר העלת הלחץ בצילינדר יותר מעבר ללחץ הנורמלי השורר בצילינדר .

gal106rallye

New member
לא ממש הראשונים בארץ

וזאת גם לא חברה זאת חנות יותר נכון סדנה ויש עוד הרבה סדנאות ברחבי הארץ וכן גם חניות כאלו על החבילה הזאת היה לנו דיון באחד מהמיפגשים של הפורום השכן והגענו למסכנה שזה בדיוק המחיר שזה יוצא גם בשוק החופשי רק בלי עלויות הרכבה כלומר ציפ 1500 פילטר 500 (הרכבה 80) אגזוז 1000 (הרכבה 180) כלומר זה חוסך לך 260 שקלים ופה יש מחירים של פילטר ברמה גבוה ובעל אחריות לכול החיים אגזוז נירוסטה של סברינג ותיכנות מחשב כלומר חלקים בין המובילים אתה לא יודע איזה פילטר הם ישימו לך שם והאגזוז של ראמוס לא נותן כלום חוץ מעוד רעש אז זה שיקול דיי רציני שצריך לקחת גם הרמה שלהם לא הומכשה עדיין לעמות סדנאות אחרות שעבדו כבר על מיספר רב של מכוניות שוב החלטה שלך למי אתה נותן להניח את ידיו על האוטו שלך

sronis

New member
מי אמר שהאגזוז של רמוס נותן רק רעש?

לי אמרו שהוא דווקא מהטובים, יותר טוב מזה של סברינג... רוני

gal106rallye

New member
רוני אני מיצטער

שכחתי להגיד שמה שהיתכונתי אליו זה האוניברסלי שלהם שסתם דוחפים לכולם אותו בלי כול קשר לאיזה אוטו מדובר וביגלל זה הוא גם לא תורם הרבה לאומר דודים אחרים שכן מתוכננים לרכבים מסוימים או מערכות פליטה למיניהם וסברינג נחשב בין הטובים מה חשבתה עופר ישמים משהו לא טוב ורק שאלה איפה אמרו לך שהוא בין הטובים אולי בחנות עם ה306 המשופרת???? (דרך אגב החנות הזאת זה פאסט)

magician

New member
שיפורי רכב ו"הארות" ....../images/Emo92.gif

RED אם תיכנס לאתר שלי:www.carinfocus.com ,תבין שיש עוד כמה חב´ ,חנויות, סדנאות, ואיך שתרצה ליקרוא להם... בין הראשונים בארץ שעסקו בשיפורים ניתן להזכיר את אורי מלמד...באזור הצפון. ואותי ואת בני שמשנת 1978 בשקט ובלי פרסומת עוסקים במלאכה מתוך הנאה וידע מבוסס! אני מצרף תוכן של מיכתב אימייל שנישלח לבחור שפנה אלי ולפי דעתי משקף בקצרה אבל לענין את הנושא: "שיפורי רכב"! "ובכן נראה לי שפיספסת את המאמר מס´ 1 בנושא שיפורים הופיע עדיין באתר! בכל זאת מתוך נסיון בתחום לא רב כ 28 שנה ...שיפור רכב הוא שינוי,הוספה ושיחזור.... ולמה היתכוון המשורר? כנס לאתר וגלוש למאמר מערכת, שם תימצא מאמר נוסף -מס´ 1 בנושא! בכל אופן שיפור הוא מצב "יותר טוב מהמקור" גם עם המדובר בשיפור אסטתי ולאו דווקא בשיפורי מנוע! אגב כדי שתעלה כיתה בנושא הבנת השיפורים, בעולם מקובל להשתתף במיפגשים בהם מוצגים שיפורים ממדבקות -" STICKERS " ,מערכות, שיפורי פנים, שיפורי חוץ כגון צביעה מיוחדת, שיפורי מיתלה וכך הלה! תרבות "שיפורים" זה לא רק שיפור מנוע- במיוחד שלא הוגדרה מטרה...הדבר החשוב ביותר למשפר מיקצועי! אם לא הוגדרה מטרת השיפור אז זה מצב הכי "מטומטם" שיש ,כי אחרת לא ברור מה זה מוסיף למישהו שהוא יודע שנוספו למנוע לדוגמא 10 כ"ס (מצב המגביר את הבלאי) שבעצם יום,יום הוא נוסע באותה דרך ללא כל מטרה לשינוי!!! אני מקווה שהבנתה שאם רוצים לשפר צריכים להגדיר את המטרה אם בכלל קיימת! באשר למטרת השיפורים ברכב שלי...המטרות הוגדרו מראש ! כעיקרון איני מפרסם "בחוצות" את אופי השיפורים אבל בקצרה אציין שרכשתי מחשב ניהול מנוע נוסף מחברה שוויצרית המיתמחה בהבאת רכבים מדגם זה למסלולי ראלי בקבוצת N , לכן אין מצב ש"קרסו" יבטל את האחראיות! ודרך אגב כמהנדס מכונות לא מכוניות, בשיפורי רכב הכוללים שינוי מיתלה: בולמים וקפיצים, STRUT BRACE, מערכת בלימה מחוזקת ומוגדלת, שינוי זויות-קסטור,קאמבר, שינוי קאמשאפטים חמים, שסתומים\קפיצים, מניפולדים למיניהם יש צורך בידע בסיסי מעבר להרכבה כדי להבין מה קורה לרכב מבחינת עומסי כוחות מצטברים שבסופו של דבר ברכב נוסעים שהוא לא רכב מירוצים, יגרמו לבלאי מהיר יותר ולנזקים בטיחותיים שעלולים לסכן את נוסעי הרכב! לכן רצוי מאד לקבל יעוץ מיקצועי אמין וברמה מיקצועית גבוהה"!

chinchila

New member
ואני שוב שואל, מה עם עוד מתמודדים?

על תואר המשופרת? אני גם נסעתי על הבוקסטר (השכרתי בקנדה ל24 שעות) והדבר המגוחך הוא שהיא היתה קטנה עלי! אני 192 ס"מ וההגה פשוט כל היה צמוד לי לשוקיים... האמת היא שנהרסה לי כל החוויה. איך אתה מסביר את זה? איך עושים אוטו שלא מתאים ל"יוצאים מן הכלל"?

magician

New member
סובלנות וסבלנות!../images/Emo24.gif../images/Emo57.gif

בתחרות הקודמת היו בסביבות 26 מיתמודדים! אני מקווה שתוך מספר חודשים ניתקרב לאותם נתונים.. בשבת יופיעה לפחות עוד מיתמודד - נוסף...

chinchila

New member
מה אתה אומר לגבי נושא הפורש?

מז´תומרת עושים אותה ככה?!?!?! עוד 3 סנטימטרים היו עושים לי הבדל משמעותי!

red cars

New member
תראה בתור טכנאי מכונותו ובתור

אוטוטרוניקאי (כלומר המצאה חדשה להעלאת תדמית המכונאים למיניהם) מלמדים מכונאות ,חשמל ,אלקטרוניקה ומיזוג אוויר )ברכב כמובן. אני מודע לכל הכוחות ושאר הבאלגנים . בגלל זה שאלתי בפליאה יש לומר האם מישהו מכיר את הסדנה הזו,והאם רמתה אכן גבוהה או סתם סדנה .

magician

New member
ביקרתי שם והזמן יגיד את שלו../images/Emo100.gif

אנשים חביבים ואני מניח שבעתיד יצליחו להשתלב! איך? למה? וכמה? בנקודת הזמן הנוכחית - עדיין מוקדם להעריך!

למעלה