מישהו שמע על קימאמה?

מחנה קיץ בארץ, שמגיעים אליו גם ילדים ממדינות

אחרות. יש פעילויות בדגש על ספורט. הפעילויות בעברית ובאנגלית.
המחנכת של הבת המליצה לנו. הבת שלה היתה, ומאוד נהנתה. המחנכת אמרה שזה יקר, אבל כדאי.

מעניין אותי אם מישהו מהפורום התנסה/שמע.

חוה 1

New member
יש לי חברה ששלחה את הבת

אני יכולה לקשר בינכן אם את רוצה.

She Dolphin

New member
ומישהו שמע על eCamp?

אביבקיץ

New member
שמעתי

לפי מה ששמעתי זה ל"מגה חנונים". סביב מחשבים ושות', בהשתתפות נוער מחו"ל ככה שהקורסים מועברים באנגלית, מאד יקר.

מי שסיפר לי - מאד מרוצה, שלח את בניו כמה פעמים. אומר שזה מאד איכותי.

אסור סלולאריים, אין תקשורת עם ההורים

מחנה של שבועיים שבו מותרת רק שיחת טלפון אחת להורים, בד"כ בשבוע הראשון. נשמע לי ממש, ממש מפחיד ולא סביר.

הנה מהברושורים שלהם:

אנו בקימאמה מאמינים, כי על מנת לאפשר יצירת חברויות חוצות-יבשות לכל החיים, יש ליצור סביבה "סטרילית" וייחודית.
ביומיום של הילדים והנוער במהלך השנה (ובעצם גם שלנו) - המכשירים הסלולריים, המחשבים, הפייסבוק, והאי-מיילים תופסים זמן מכובד, ולעתים אף מבודדים אותם מן הסביבה. אנו מאמינים, כי בקיץ בלעדי כל אלו, ניתן ליצור לילדכם חוויה שונה ומיוחדת, ממש כמו שאנו חווינו בילדותינו. על כן, השימוש במכשירים סלולריים ו\או מחשבים אישיים וטבלטים בקימאמה אינה מתאפשרת.
אנו מאפשרים לחניכים ליצור קשר טלפוני פעם אחת במהלך המחנה, בד"כ באמצע השבוע הראשון.
בנוסף, כמובן במידה ויצטרכו אתכם עבור מקרים חריגים- אנו והם ניצור אתכם קשר מיידית

3תיתי

New member
מה???

לא הייתי שולחת למקום מוזר שכזה. במחנות של שיר ובמחנות נוער שוחר מדע, בהם שהו הבנים, מותר היה להתקשר בכל זמן, מלבד באמצע הרצאות, או באמצע סדנאות נגינה. קיבלנו טלפון של מדריכים/אנשי קשר לשימוש מתי שרק נרצה. המחנה הזה לא מוצא חן בעיני בכלל. איזו שטיפת מח עושים שם?

אור2221

New member
מאוד נפוץ בארה"ב ובקנדה

זה לא מתאים להתנהלות בארץ, אבל שם, כאמור - מאוד נפוץ. אין סלולרי במחנות כאלה.

למעלה