מישהו שמע על מומיו(mumiyo) ?

מישהו שמע על מומיו(mumiyo) ?

חומר שמקורו בקזחסטן או בטיבט. במזרח הוא מוכר גם בשם shilajit. מעניין אותי אם מישהו לוקח את זה או מכיר מישהו שיכול להעיד על טיבו.

medichi

New member
עד כמה שידוע לי..

זה חומר שנוצר מרקבון של בעלי חיים בגובה של מעל 1000 מטר מעל פני הים (או יותר גבוהה) בכל אופן,ידוע לי שאמא שלי השתמשה בו (בשילוב עם ויטמין סי),וזה לא עזר לה לאחרים זה כן עוזר-ככה לפחות שמעתי

medichi

New member
אני באמת לא יודע

אבל 0אור0 טוען שהיא שמעה על זה ממשוק על מוצרי בריאות-אז סביר להניח שאפשר למצוא את זה בארץ

0 אור 0

New member
ביום שישי הזה

בדיוק נפגשתי עם איזה סוכן שמפיץ כל מיני מוצרים טבעים (גם שכחתי את שמו וממילא אסור בטח לפרסם בפורום). לדבריו המומיו הזה זה "ה"חומר לגוף - מאפשר גדילת סחוס, נגד דלקות, אנטי אייג'ינג וכל הדברים הטובים שחלמת עליהם מאז ומעולם. כפי שאמרו מעלי - נוצר מרקבון של חרקים וכל מיני כאלה על דפנות המערה (בשלב לפני שהופך לנפט) - מגרדים את זה מהקירות, וזה נדיר ולכן יקר. מכיוון שאני צעירה, בריאה, רזה ומלאת אנרגיות (סתאאאם) - ברור שלא ניסיתי את המוצר, אז אני לא יכולה לדווח מנסיון אישי.

טוב, אני אהיה שפן הניסיונות של

הפורום לצורך העניין עשיתי בדיקת דם כללית לפני תחילת הלקיחה מלבד בעיות קטנטנות שכבר התרגלתי אליהן, אני בריא מחר אני מתחיל לקחת במינון גבוה חמסה חמסה חמסה

אני אף פעם לא שמעתי על מומיו

אם המטרה שלך היא לבדוק את זה בשביל הפורום, אני מאוד מעריכה את זה אבל אני לא בעד. אני אפילו נגד! אם אתה רוצה לבדוק את זה בשביל עצמך, אני מציעה לך להתחיל במינון נמוך ולראות שזה לא מזיק. אני באופן אישי רוצה לבדוק את העניין במדליין וב- quackwatch ולדעתי כדאי לך גם כן לבדוק זאת אם טרם עשית זאת. הגוף שלנו הוא לא מעבדת ניסויים!

בדקתי וזה לא נראה טוב ../images/Emo18.gif

מבחינה מדעית, לא ידוע על החומר הזה כמעט כלום. עשו על זה אולי שני ניסויים, אחד מהם על עכברים. בוודאי שלא ידוע על זה שום דבר לגבי השפעות לטווח ארוך. אם הבטיחו לך הבטחות גדולות, כנראה שהן אינן מבוססות על שום דבר מלבד רצונו של משווק להתעשר. אם אתה אדם בריא, תוכל רק להפסיד מזה. אני מאוד ממליצה לך להימנע מהניסוי!

medichi

New member
מוזר שחומר מאוד נפוץ לא נחקר

כל זקנה רוסייה שנייה בארץ משתמשת במומיו מסתבר שזה היה תוסף מזון\מינארל\תרופה מאוד ידועה ברוסיה נזכרתי שבאחד מירחוני "חיים אחרים" דובר על החומר,אבל אני צריך לחפש

medichi

New member
והנה כתבה על מומיו

http://www.dryang.co.il/articles.asp?table=art1&code=155 מאתר ישראלי

תודה, מדיצ'י

בהתחלה חשבתי שטעית בלינק - זה מאמר על אוסטיאופורוזיס. עכשיו מצאתי את הפיסקה על מומיו. היא נמצאת ממש בסוף של המאמר.
אני מחזיקה לך אצבעות שהכל יסתדר לך. רק בריאות! עפרה

0 אור 0

New member
ומה יהיו הפרמטרים להצלחה?

אם אנחנו כבר עושים ניסוי מבוקר עם שפן נסיונות אמיץ אז נראה לי שכדאי להגדיר מה המצב ההתחלתי ואיזה שינויים יחשבו כהצלחה ..

לפי מה שעפרה כותבת, מדד ההצלחה

הוא השארות בחיים... לכל התחלואים הקטנים שלי התרגלתי מזמן אבל כל שינוי לטובה יחשב כהצלחה אולקוס שמציק לפעמים יותר ולפעמים פחות. כאבי פרקים לאחר אימוני ספורט. סינוסים סתומים תמידית (steronase עוזר חלקית) וכשהם לא סתומים אז הרגישות גבוהה והברז נפתח והעניים דומעות. אלרגיה לקרדית הבית, פפריקה ופרוות חתול. מעי רגיז - כאבים מאז הבר-מצווה בצד שמאל לאחר שאני מתעורר שעוברים אחרי כשעה ללא קשר ליציאות. כל התופעות נבדקו ע"י הרפואה הקונבנציונלית וקצת אלטרנטיבית שלא סיפקו פיתרונות עם תוצאות משמעותיות. אני חי בשלום עם עצמי והתרגלתי להכל אבל אם יש משהו שיכול לשפר את המצב, אז לוקח את הצ'אנס עם המומיו (shilajit) מבטיח דיווח שבועי או לפחות סימן חיים... חמסה חמסה חמסה

אתה שם את בריאותך על קרן הצבי

כל המצבים שאתה מתאר קשורים לרגישות-יתר. רגישות אלרגית ורגישות של מערכת העיכול. אלו דברים שנטורופת יכול לעזור הרבה יותר מה...מומיות האלו!

נטורופתים? או סתם טבעונים?

נטורופת למד 4 שנים והוא נושא תואר ND. טבעוני זה סתם אחד שאוכל כל היום ירקות וחושב שהוא יודע הכל.

אל דופא

New member
שיירה של טבעונים זועמים...

עושה דרכה לכאן. בידם האחת אוחזים מלפפון ובשניה-גרגרי אורז בסמטי מלא.

למעלה