מישהו שמע על זה?

shaoolito

New member
מישהו שמע על זה?

שלום לכם לאחרונה נתקלתי בהצעה הזאת. מישהו מכיר את המחשב המדובר? מישהו יכול לתת חוות דעת על מחשבי LG (למעט תשבוחות על העיצוב) ובאופן כללי על ההצעה הזאת? המחשב מיועד לצרכן מחשבים "מתון" (אינטרנט, יישומי OFFICE) תודה מראש

shaoolito

New member
מה ה" קאץ' "?

מה "העז" שמכניסים בעסקה הזאת? שמעתי ביקורות לא חיוביות במיוחד על LG. האם יש דברים בגו?

Jan22

New member
שום קאצ'

זה מחיר מתאים לנייד LG טיפוסי. אתה קונה פה נטו חומרה ,החוזר החיצוני של המארז לא הכי הכי והמקלדת יחסית רכה . איפה שבחברות אחרות פרמטרים של מאסיביות עולים כסף ,אצל LG זה מופיע פחות ולכן המחיר בהתאם.

פופלקס1

New member
שאלה ../images/Emo26.gif

שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד, וגם לי הציעו אתמול את המחשב שהוזכר לעיל. אני אהיה סטודנט, מעונין רק באופיס , אינטרנט, ומוסיקה. בלי משחקים או תוכנות כבדות. מה דעתכם? בתודה מראש! נ.ב קראתי את המאמרים בפורום לגבי מחפשים כמוני. אני רק לא בטוח עד כמה הם מעודכנים, כי הם נכתבו לפני שנה (?).

Y. Welis

New member
ההצעה טובה. הייתי בודק גם הצעות של ACER

עצה כללית למחפשים - עברו באתר ZAP על מחירי ניידים, לפי קטגוריית המחירים - נאמר 'עד 5000 ש"ח' http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-PCLaptop&DB138933=138952 והשוו את המפרט של שמות של החברות המוכרות - דל, לנובו, HP, טושיבה, אייסר, LG וסוני. אחרי שתמצאו 2-3 מועמדים, העלו שאלה בפורום עם קישורים אל המועמדים, ונציע את הערותינו.

ilsites

New member
רק חבל שהשירות של יבואן אייסר בעייתי מאוד

מהתתנסות שלי איתם לאחרונה. אני מאוד מרוצה מהאייסר אבל השירות של ניופאן איכזב מאוד וזה כן פרמטר

פופלקס1

New member
חח, שכחתי באמת.

4500 ש"ח פחות או יותר. אני באמת לא מבין יותר מדי במחשבים ניידים, אבל בגלל שאני זקוק לאחד רק בשביל אופיס ואינטרנט לא רואה סיבה להוציא סכום גבוה (ו4500 זה הרבה בשבילי).

Jan22

New member
לדרישות שלך אין צורך בנייד שBUG מציעים

דואל קור (ליבה כפולה=עבור אפליקציות כבדות) לא מיועד לאופיס/אנטרנט. ב3K/3.5K אפשר למצוא מכונות מעולות עם מעבד חלש יותר (ומתאים בדיוק לדרישות שלך) אבל לשים דגש על זיכרון גדול או הארדיסק גדול (שזה הרבה יותר עדיף לך ספציפית). בעיקרון מעבד CELERON יעשה את העבודה. זיכרון 512MB . שני אלה יהיו הבסיס. אבל אם אתה מוכן להוציא עד 4.5K אז אולי ישתלם לך לקחת מעבד יותר חזק(ופה נכנסת השאלה ''האם אתה תשתמש בכוח של DUAL CORE'' ,כי אם לא ,אז יהיה מדובר בבזבוז כסף לחלוטין!).

למעלה