מישהו שמע על הסרט הזה?

CameronLine

New member
לא שמעתי

אבל זה נשמע ממש מעניין!!! אני רוצה לראות את הסרט המלא! שירי היא המומחית פה, שיייייירייייייייייייי תמצאי ליייייייייייייייייייייייייי

Unrelated

New member
סרט ביפובי

הוא נמצא חינם על האיטרנט בסטרימינג, אני לא זוכרת איפה וגם לא ראיתי אותו. אבל כשהוא רק יצא קראתי ביקורת שהעלתה את כל הבעיות והביפוביה בסרט - ובאמת, אחרי שאני רואה את הטריילר הזה, אני מבינה על מה הן דיברו שם. הנה כמה דברים שאני ראיתי בטריילר: 1. התייחסות לביסקסואליות כאופנה או טרנד חולף. 2. התייחסות לביסקסואליות כזהות של נוער בלבד (כלומר, של א/נשים "לא בוגרות/ים"). 3. התייחסות לביסקסואליות כמיניות בלבד ולא כזהות. 4. התייחסות לביסקסואליות כבעיה חברתית, עם שימוש במילים כמו "לא יתכן" או "משבר". 5. מבחינה ויזואלית - ראינו הרבה בנות מתנשקות אחת עם השניה בבארים, כלומר התייחסות לביסקסואליות בתור "מראה עינים" בלבד, רמיזה שביסקסואליות זה משהו שבנות עושות את רק בשביל קהל ותשומת לב. 6. צמצום זמן המסך של בנים ביסקסואלים - מרמז שהם לא באמת קיימת או שהם לא משמעותיים. 7. שום אזכור לביפוביה. 8. שום אזכור לקהילה ביסקסואלית. 9. שום אזכור לתנועה ביסקסואלית פוליטית. 10. שום אזכור לקשר לקהילת הלהט"ב או לתנועה הקווירית. (כאילו ביסקסואליות/ים הן/ם רק סטרייטיות/ים עם קינק). אני בטוחה שיש עוד, אבל לא בא לי לצפות בזה שוב, כי זה באמת כואב מדי. וזה מה שקורה כשהיצוג של הקהילה שלנו לא נמצא בידים שלנו, אלא בידים של אחרות/ים. מותר להגיד עלינו מה שרוצים ולהתייחס אלינו איך שבא. אז עזבו אתכן/ם. אם אתן/ם רוצות/ים וידאו-ים ביסקסואלים באמת טובים, לכו לראות את Rose By Any Other Name - סדרת אינטרנט ביסקסואלית שגם נכתבת ומבוימת על ידי ביסקסואל, ושחצי מהשחקנים/ות שם הן/ם בי. (זה בתשלום קל - ואם אין לכן/ם כסף להשכיר, אני אפילו מוכנה לארגן הקרנה).

CameronLine

New member
זה עדיין מעניין לראות

חוץ מזה מהוידיאו נראה שיש ניסיון לראות את זה מכמה כיוונים.

למעלה