מישהו שמע על בעיות עם AMD ו VS?

מישהו שמע על בעיות עם AMD ו VS?

מישהו במקרה שמע על תופעה שגורמת ל ++VC להיכשל בקימפול על מעבדי AMD (AthlonXP), או שזו אגדה?

cyberia2ooo

New member
אממממ לי יש AMD

ו++VC לא נכשל לי אף פעם. (חוץ מפעמים שטעיתי בקוד P:)

MotiAd

New member
וואו חברה....

זה יכול לגרום לי לבחור במעבד אחר (אני מתעתד לקנות נישא ומתלבט איזה מעבד -> אינטל או AMD) אם זה תלוי מעבד (התקלה) זה לא טוב כי זה מצמצם לי את הבחירה (חיים יותר קלים אבל לא בהכרח). זה באמת ככה?

gilad_no

New member
בולשיט אחד גדול

יש לי 3 מחשבים מבוססים AMD. על כולם אני עובד עם VS (גם .NET)

eyalbd

New member
נו!? ורק עכשיו היינו מגלים?

תחשוב, עם פרוססור כל כך נפוץ (ולהערכתי נפוץ יותר אצל מפתחים מאשר אצל שאר האוכלוסיה), וסביבת פיתוח כל כך נפוצה והיינו שומעים על זה רק עכשיו? זו כנראה תקלה כלשהי בתוכנה או בחומרה. כתבת שאלה דומה בפורום לינוקס ואני חושב שמדובר בתקלת חומרה. תנסה לחפש רמזים בלוגים של לינוקס או בevent viewer של חלונות. סתם סקרנות מנין הגיעה אליך השמועה? כי לדעתי אם קיימת שמועה שכזו היא לא נוצרה בתום לב או דאגה ללקוחות. אין לי הסבר אחר כי אתלון הוא מעבד מצויין ללא מתחרים בביצועים למחיר. עם ה"האמר" (אתלון 64) אין לו מתחרים בביצועים בלי קשר למחיר (מבין מעבדי הPC)

?

מה הקשר למה שכתבתי בפורום לינוקס? VS -- לינוקס? שאלתי כי למישהו שאני מכיר יש בעיה, ומישהו אמר לה שאולי זה העניין.

ממש ממש לא ../images/Emo13.gif

המחשב שאני מדבר עליו פה לא שלי -- אצלי אין VS, ואין חלונות
המחשב מפורום לינוקס זה המחשב שלי, שעכשיו יש עליו גנטו, ולכן קימפולים זה דבר יומיומי

למעלה